Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зашо коа ја кликам firefox иконата ја отвара по 30 секунди? о.о
Само што го „попраив“ оперативниот систем (repair), пошо недостигаа некои фајлови, а компјутерот не е слаб. C2Q Q9400 2.66 и 9800GTX+.Затоа што оперативниот систем ти е расштракан или компјутерот ти е слаб?
Само што го „попраив“ оперативниот систем (repair), пошо недостигаа некои фајлови
Многу ти е "јак" Компјутерот или пак што Интернет имаш?:jaj:Зашо коа ја кликам firefox иконата ја отвара по 30 секунди? о.о
Имам Windows 7 и имам ADSL интернет ама сакам да направам на иконата Shortcut на Десктоп како е можно.... фл.:back:
Многу ти е "јак" Компјутерот или пак што Интернет имаш?:jaj:
Пишуе горе ..Имам Windows 7 и имам ADSL интернет ама сакам да направам на иконата Shortcut на Десктоп како е можно.... фл.:back:
Многу ти е "јак" Компјутерот или пак што Интернет имаш?:jaj:
Пишуе горе ..
Core 2 Quad Q9400 2.66GHz и 9800GTX+..
Connection speed = 8mbps
Download speed= 1mbps
..
сорри не видов :jaj:Пишуе горе ..
Core 2 Quad Q9400 2.66GHz и 9800GTX+..
Connection speed = 8mbps
Download speed= 1mbps
..
Ама од кај да ја фатам кога никаде ја нема од Network and Sharig Centar го уклучувам интернетот :smir:Фати ја иконата со десен клик и однеси ја на Desktop, отпушти таму десен клик и одбери Shortcut.
decki mozebi nee za ovde prasajnevo no ne znam kaj da postiram od pred 2/3 denovi stranata od on.net.mk ne mija otvara problemot e do mene posto probav od drugi PS si otvara se sie ok preinstalirav preisnatlirav i windows, broswer,flashplayer, itn itn.... pak ne saka...stvarno ne znam sto e dali se ima kaj nekoj ova sluceno samo nekoja strana dane otvara a drugo se da e ok ! ? ?
decki mozebi nee za ovde prasajnevo no ne znam kaj da postiram od pred 2/3 denovi stranata od on.net.mk ne mija otvara problemot e do mene posto probav od drugi PS si otvara se sie ok preinstalirav preisnatlirav i windows, broswer,flashplayer, itn itn.... pak ne saka...stvarno ne znam sto e dali se ima kaj nekoj ova sluceno samo nekoja strana dane otvara a drugo se da e ok ! ? ?