Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
hey
mi treba ms frontpage 2003 da ne znaete kako mozam da go simnam :uvo:

hey
mi treba ms frontpage 2003 da ne znaete kako mozam da go simnam :uvo:

По ново, тој програм се вика Microsoft Expression Web, најди го тој (торент, рапидшер....) и симни го.

Да ве прашам нешто, дали знае некој зашто кога правам DOWNLOAD преку BROWSER или UPDATE на АНТИ ВИРУС брзината ми иде со 12 кб/с, а на торенти симнувам со FULL брзина, пробав со сите можни BROWSER и, и пак истото, некој некаква идеја или совет???

некој ми дознал пасс на ерепублик и фејсбук, на ерепублик ми земал многу пари,а на фејсбук,го дисаблирал профилот т.е. како да го избришал... на двете страни,пасвордот беше ист (8 букви и 2 бројки)... им пишав на админите и чекам одговор... има чи начин да дознаам кој го направил ова?

некој ми дознал пасс на ерепублик и фејсбук, на ерепублик ми земал многу пари,а на фејсбук,го дисаблирал профилот т.е. како да го избришал... на двете страни,пасвордот беше ист (8 букви и 2 бројки)... им пишав на админите и чекам одговор... има чи начин да дознаам кој го направил ова?

Не.

Сигурен си дека немаш некој keylogger во компјутерот? Чисти таму со NOD32, Spybot S&D, Malwarebytes' Anti-malware.. и размисли дали си се логирал од некое друго место (па макар бил и на најдобриот ти другар), а не од твојот компјутер и дали во последно време си прифатил некој фајл од контакт на MSN, Skype..

Ај некој нека ми каже како да ги мајнам овие?:nerv:
35ldxtc.jpg

Да не знае некој зошто кога треба да се регистирам на една страна ми пишува "Please enter a valid adress" . Направив и на хотмаил и на ливе и пак истото?:toe:

Да не знае некој зошто кога треба да се регистирам на една страна ми пишува "Please enter a valid adress" . Направив и на хотмаил и на ливе и пак истото?:toe:

На која страна?

Види да не пишува од која адреса ТОЧНО можеш да имаш меил (Пример: Да бараат да имаш само од Google e-mail адреса)

И провери дали точно си ја пишуваш твојата адреса.

На која страна?

Види да не пишува од која адреса ТОЧНО можеш да имаш меил (Пример: Да бараат да имаш само од Google e-mail адреса)

И провери дали точно си ја пишуваш твојата адреса.

freedomainname ваа е истотака пробав и од имаил.мк и од тоа не може:toe:

Може ли некој да ми помогне како да поврзам 2 компјутери во мрежа на Windows 7? ПОследен О.С. кој го користев беше Windows XP и на него перфектно се снаоѓав. Пробав со истата процедува и на 7 но не успеав да постигнам никави резултати. Со Седмицава сум како изгубен германец :tapp::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom