Интернет и мрежи помош (прашања, совети, трикови)

Lady P

Само животот нема реприза
Член од
3 октомври 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
hey
mi treba ms frontpage 2003 da ne znaete kako mozam da go simnam :uvo:

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Да ве прашам нешто, дали знае некој зашто кога правам DOWNLOAD преку BROWSER или UPDATE на АНТИ ВИРУС брзината ми иде со 12 кб/с, а на торенти симнувам со FULL брзина, пробав со сите можни BROWSER и, и пак истото, некој некаква идеја или совет???

С

Спенсер

Гостин
некој ми дознал пасс на ерепублик и фејсбук, на ерепублик ми земал многу пари,а на фејсбук,го дисаблирал профилот т.е. како да го избришал... на двете страни,пасвордот беше ист (8 букви и 2 бројки)... им пишав на админите и чекам одговор... има чи начин да дознаам кој го направил ова?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
некој ми дознал пасс на ерепублик и фејсбук, на ерепублик ми земал многу пари,а на фејсбук,го дисаблирал профилот т.е. како да го избришал... на двете страни,пасвордот беше ист (8 букви и 2 бројки)... им пишав на админите и чекам одговор... има чи начин да дознаам кој го направил ова?
Не.

Сигурен си дека немаш некој keylogger во компјутерот? Чисти таму со NOD32, Spybot S&D, Malwarebytes' Anti-malware.. и размисли дали си се логирал од некое друго место (па макар бил и на најдобриот ти другар), а не од твојот компјутер и дали во последно време си прифатил некој фајл од контакт на MSN, Skype..

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Да не знае некој зошто кога треба да се регистирам на една страна ми пишува "Please enter a valid adress" . Направив и на хотмаил и на ливе и пак истото?:toe:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Да не знае некој зошто кога треба да се регистирам на една страна ми пишува "Please enter a valid adress" . Направив и на хотмаил и на ливе и пак истото?:toe:
На која страна?

Види да не пишува од која адреса ТОЧНО можеш да имаш меил (Пример: Да бараат да имаш само од Google e-mail адреса)

И провери дали точно си ја пишуваш твојата адреса.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
На која страна?

Види да не пишува од која адреса ТОЧНО можеш да имаш меил (Пример: Да бараат да имаш само од Google e-mail адреса)

И провери дали точно си ја пишуваш твојата адреса.
freedomainname ваа е истотака пробав и од имаил.мк и од тоа не може:toe:

Член од
22 јули 2009
Мислења
107
Поени од реакции
32
Може ли некој да ми помогне како да поврзам 2 компјутери во мрежа на Windows 7? ПОследен О.С. кој го користев беше Windows XP и на него перфектно се снаоѓав. Пробав со истата процедува и на 7 но не успеав да постигнам никави резултати. Со Седмицава сум како изгубен германец :tapp::toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom