за wi-fi конекција треба да имаш бежжичен интернет. :helou:ne znam kako da aktiviram internet na ipod mi bara wi-fi conekcija, ako ima nekoj so se razbira neka mi kaze
www.zamunda.net povelidecki predlozete nekoj dobat torrent sajt za HD filmovi
fala
Најверојатно за адсл зборуваш, и кај мене некогаш така прави, нема гајле еден ден два е така и ќе се среди од таму нешто е проблемот.Дали знае некој шо да праам со нетов, кога е исклучен компјутерот сите сијалички светат и се е океј, а коа го уклучувам снемува нет :nerv:
Вчера пр. немаше нет цел ден, вечерта се стабилизира. Денес е демек поарно ама сепак е нервозно...:nerv:
Фала за постов, ама сепак проблемот бил до модемот.Најверојатно за адсл зборуваш, и кај мене некогаш така прави, нема гајле еден ден два е така и ќе се среди од таму нешто е проблемот.
Bateee, deka gledis????/
Прочитај овде:Па....вака имам проблем на адлс2 кога да пробам да го конектирам се појавува грешка 633
Што значи тоа?Ја заметљав некаде онаа малата книшка
ова ти се јавува затоа што веќе во базата на оннет ја има мак адресата од неговито десктоп компјутер.ќе мора да се јави и да им каже дека сака на уште еден ком да се поврзе со неговите параметри.Имам еден проблем. Значи има едно другарче интернет од Он Нет WADSL од 10 GB што доаѓа заедно со Cosmofon ALLO. Toj може да се конентира на неговиот десктоп компијутер (Athlon 2600+ на Win XP) без никаков проблем, ама кога ќе проба да се конектира на неговиот лаптоп (Toshiba Satelite A205 на Windows Vista) јавува дека не се валидни корисничкото име и лозинката, а тие се исти како и на десктопот. Дури и дечките што го местеа интернетот од Он Нет не можеа да го направат да се конектира на лаптопот.
За тестирање го донесов и мојот лаптоп (Compact Presario V3000 на Windows 7 RC 7134), и на него се јавува истиот проблем.
Сега нема проблем, се снајдов.ова ти се јавува затоа што веќе во базата на оннет ја има мак адресата од неговито десктоп компјутер.ќе мора да се јави и да им каже дека сака на уште еден ком да се поврзе со неговите параметри.