OPERAШто е боље MOZZILA или Internet Explorer ... ако има ваква тема а не сум забележал форгив ?
OPERAШто е боље MOZZILA или Internet Explorer ... ако има ваква тема а не сум забележал форгив ?
Брат да знајш дека е до нив проблемот, да си бидиш досаден, и да си им кажиш да ти го ресетирет модемот од таму или слични глупости, зш сеа ко шо се менвеа брзиниве на нетов и им се дешавет грешки и се дешавет заебанции од типот пагање нет или спор нет...БИДИ ДОСАДЕН ке ти го напрает иначе нишо ичImam edno prasanja: Pred nekolku dena probvev da aploadiram sliki na e-mail i odma mi pagjase konekcijata. Pred toa mi pagjase ne mnogu cesto (ednas dnevno). Se javiv da prasam so e problemot i mi rekoa deka od kaj niv ne e nisto problem, tuku e do mojot kompjuter. Mozno e da imalo virus ili sl. Go formatirav i pak isto. Vo poslednive dena non-stop mi pagjat konekcijata, mozit na sekoj 10 minuti. So mozit da bidit problemot? Ako ne e pri kraj i modemov.
Inace imam ADSL.
Од понудените држави ја нема Македонија (ништо ново), меѓутоа испробано е и работи доколку се избере Croatiа...Send free text messages world wide . Please read the FAQ before sending the first sms :
http://worldsms.co.cc/page/faq
Cekaj nemas interenet ili nemas konekcija so ruteror od kompjuterot objasni...Ај уште нешто да постирам
Патем, ја пингав мрежната картичка, и дава одговор, значи не е до неа или ?
Двете, не го наоѓа рутерот, а дава лан врска.Cekaj nemas interenet ili nemas konekcija so ruteror od kompjuterot objasni...
Можно е ама не кај сите. Значи кај некои се менува на одредено време, а кај некои може сам да ја смениш. Јас знам да менувам ИП адреса само ако имаш интернет на ТелекабелСакам да прашам дали е возможно да ми ја променат IP адресата од кабловскиот интернет .. да ми ја заменат со нова IP .. дали е возможно?!
Пробав со прокси .. ја сменив ама неам интернет:pos2:
Ако знае некој молам да пиши :smir:
Некој добар Wireless Router и врските помеѓу компјутерите и рутерот да е со што помалку препреки (дрва, згради, куќи.... ништо од ова)може ли 4 души одалецени на отрприлика 100м да делат нет ама без кабли зс висе имаме кабли
Smeni dns setinzi ..probaj so drugi pr:Длинк модем и линксус рутер до вчера све работесе добро и сеа одеднаш нејке работи 5минути и после нејке да отвори ниедна страна а доњнлоад преку уторент иде со максимум морам линксусот да го исклучам па пак уклучам па да добие интернет итн на секој 5 минути се губи мислев дека е до адсл па дирекно преку длинк у мојот пц ама све работи нормално си има интенрет без проблеми, го рестирав ликсусот ама пак исти проблем ме мачи само зошто донлоад иде максимум а интернет нејке да отвори ниедна страна што може да е проблемот? фала
Имаш ставено ДНС?Длинк модем и линксус рутер до вчера све работесе добро и сеа одеднаш нејке работи 5минути и после нејке да отвори ниедна страна а доњнлоад преку уторент иде со максимум морам линксусот да го исклучам па пак уклучам па да добие интернет итн на секој 5 минути се губи мислев дека е до адсл па дирекно преку длинк у мојот пц ама све работи нормално си има интенрет без проблеми, го рестирав ликсусот ама пак исти проблем ме мачи само зошто донлоад иде максимум а интернет нејке да отвори ниедна страна што може да е проблемот? фала
Имаш ставено ДНС?
Ако си на адсл од Т-Хоме, пробај со овие:nemam