Vaka jas bev uklucen na kablovski operator od Bonet vo Prilep internetot na Bonet bese katastrofa nemav intnernt demek poradi nekoj virus... taka mi kazaja srucnacite sto rabotat tamu....
Dojde eden moj poznanik sto se razbira od kompjuteri mi go povrza internetot so nekoi programi so koi sto gi kaza ti.... go koristev nekoe vreme toj internet brz neogranicen...
Inaku mu plakav za paket od 300 denari za moja IP adresa koja nemase internet a bea zapoznaeni za toa ali ne go resija...
Ponatamu doznaja izgleda nekako preku mojata mac adresa izgleda deka imam neogranicen internet i brz .... dojdoa igor (princ) so ekipa od 2 vraboteni od bonet proverija nesto na kom. i mu naredi da me isklucat.... kabelot go skinaja i pocnaja da mi se zakanuvaat deka ke trebalo da sum plakal nekoja kazna okolu 2000 evra...ali do deneska nisto so taa kazna mi rekoja deka ke mi prostele demek i ako sakam da se uklucam da sum platel pak priklucok
Bev da go najdam gazdata drugiot den da mu kazam zs se ukluciv na toj internet neogranicen ali ne go najdov na odmor bil..