pain_killer
Invictus
- Член од
- 27 јули 2007
- Мислења
- 4.538
- Поени од реакции
- 2.229
Незнаев дека постои и ваков фан клуб! ФЕИЛ!!!
А шо ти сметат фан клубов тебе?!Незнаев дека постои и ваков фан клуб! ФЕИЛ!!!
За твоја информација во тоа време скоро сите трансфери се движеле во тие суми. И плус тогаш фунтата имала поголема вредност (ова не прави голема разлика). Од 2000та па навам цените им рипнаа ненормално на играчите. Верон, Фердинанд, Бербатов за кои суми дојдоа во Манчестер, ако гледаш така ???Заради Фергусон кој го направи Манчестер Јунајтед она што е денес, бренд. Ако тоа досега не си го сфатил, не знам шо да ти кажам. Коа сме кај буџетот, види за колку се земени Кин, Јорк, Кол, Кантона, Шмајхел... http://www.soccerbase.com/transfers_by_team.sd
Туку да не бидам офтопик, добри се Сити можат да изненадат против Арсенал.
Ама зато селаните ги победува...:bip:Зашо рака на срце не се сеќавам кога последен пат Челзи ги победил граѓаниве.
Кој се селани?Ама зато селаните ги победува...:bip:
1.Јунајтед.Кој се селани?
А тоа прстето можеш отпозади да си го потпикаш.
Душички бе, ве разбирам тоа е сега. Кој стигна ве плеска па се радувате на туѓи успеси1.Јунајтед.
2.Прстето е за тебе.Еве ти уште едно:bip:
Не му е до колена на манчестер јунајтед според вас, а од првиот меч моментално силите се изедначени, за вториот меч ќе видиме. За недостигот на успеси на челзи, не се секирај двојна круна освои челзи лани. Страв нема Челзи, страв има Јунајтед и фановите на Јунајтед, поради конкуренцијата. Впрочем тоа и самите си го истакнувате висејќи 24/7 на темава, и моментално реплицирање на некој пост напишан од некој член, во чииј пост го има терминот МАНЧЕСТЕР СИТИ (темата за ЛШ, Премиер Лига, ЛШ, Лига Европа, ама буквално, буквално сегде). Ако приметуваш навивачите на Челзи ништо не пишуваат за Сити, и не се искомплексирани поради тоа што ривалството се зголемува. За доблест, не знам што ти значеше последната реченица.Абе пријателе, сити јес да не му е до колена на Манчестер Јунајтед ама ја не знам што тебе ти е поентава. Или у недостиг на успеси на тимот за кој ти највиваш па ќе се преориентираш на некое време.
Страв од сити, аман не кажуј смешки, не знам кој треба да има страв ве плескаат кога ќе им текне, чак што више и по 4 комада ви брцаат. Јас не знам како имаш доблест ти да пишеш на темава
Па, коа се движеле така сумите на трансферите значи не можеш да го обвиниш Манчестер дека трошел премногу, барем до 98-99 година. А до тогаш Манчестер веќе има 4-5 титули во ПЛ, благодарение на Фергусон, оформен е тимот и е во врвот на светскиот фудбал. Значи не поради буџетот, како што ме цитираа пред тебе. :smir:За твоја информација во тоа време скоро сите трансфери се движеле во тие суми. И плус тогаш фунтата имала поголема вредност (ова не прави голема разлика). Од 2000та па навам цените им рипнаа ненормално на играчите. Верон, Фердинанд, Бербатов за кои суми дојдоа во Манчестер, ако гледаш така ??? .
:pos2::pos2:^ Па и ти си у право да ти кажам.. Што има Челзи да се плаши од Сити, Челзи треба да се плаши од Сандерленд и Болтон..
Не ми е јасно, зошто уште продолжувате бе... Сити моментално е само и само предмет на исмевање од страна на навивачите на Јунајтед, јас никаде не гледам страв.. И чудно, велите навивачите на Јунајтед дремеле тука 24/7 а вие имате повеќе постови од нив на темава..
Иако не сакав да пишам, морав.. Оти стварно ми се чудни фаците што велат оти Јунајтед се плаши Сити.. Омраза меѓу Јунајтед и Сити секогаш постоела..ама Јунајтед никогаш не се плашел од Сити, а и нема да се плаши.. Па ако сакат и Чак Норис нека го донесат. Поздрав!
Исто како што дел од навивачите на Арсенал, јасно имат пишано оти го мразат Тотенехем, без разлика дали во нивниот фан клуб, или во темата за ПЛ.. И сеа они се плашат од нив??