Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Брат, во Серија А и Стратев ќе освои :smir: А чим си навивач на Шити, значи ги поддржуваш и со билбордите и со се :)
Што ја напраи ти серија А бе дечко , бетер од македонска лига :tapp::tapp:
Манчини е добар тренер и џабе дебатирате , сепак времето ќе покаже

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што ја напраи ти серија А бе дечко , бетер од македонска лига :tapp::tapp:
Манчини е добар тренер и џабе дебатирате , сепак времето ќе покаже
Кој дечко бе? :)

Па освен Интер, таму квалитетен тим моментално не гледам, Милан замира поради газдите, се надевам ќе се сменат, Јувентус познато, Рома може е тука некаде да му посмета на Интер, Лацио ќе испаднеше за малку, ... чим гледаш дека една екипа владее веќе 5 години таму и најавува амбиции да владее и понатаму, значи конкуренцијата е таму рамна на 0.

Да беше Манчини добар тренер ќе влезеше во ЛШ со циркусов :icon_lol:

B

boki10messi

Гостин
Кој дечко бе? :)

Па освен Интер, таму квалитетен тим моментално не гледам, Милан замира поради газдите, се надевам ќе се сменат, Јувентус познато, Рома може е тука некаде да му посмета на Интер, Лацио ќе испаднеше за малку, ... чим гледаш дека една екипа владее веќе 5 години таму и најавува амбиции да владее и понатаму, значи конкуренцијата е таму рамна на 0.

Да беше Манчини добар тренер ќе влезеше во ЛШ со циркусов :icon_lol:
Може сега нема, ама во времето кога Манчини беше на чело на Сити работите беа подруги.

Член од
19 април 2010
Мислења
763
Поени од реакции
28
И нас лани не победија двапати,ама затоа губеа од Барнли и од такви питачки екипи...

Само купуваат играчи,не знам што ќе им прават.
Белами,Жо,Робињо,Адебајор,Тевез,Санта Круз,сеа и Балотели.....
Чак што више иам некој промашено сто посто.
abe covek nemozis li da razmislis deka nemat napagaci aloo? hehe
ako tvojot tim igra so sturidz i so kalu i dos santo neznaci deka i oni treba da igrat so takvi igraci a zo i santa krus se takvi belami e krilo a robinjo e skaran so trenerot i ke si odi
i kolku napagaci imat? 2-adebajor i tevez hehe misterijata e resena
mu treba uste eden napagac

B

boki10messi

Гостин
Па да тогаш и Јувентус беше у втора лига.
Ова е фан-клуб Сити, не серија а, ама ајде кога си запнал.

Па, да. Тогаш Милан имаше просек на години околу 27-29 год, сега има 32+ години, тогаш предводник на милан беше Кака, тогаш Кака беше најдобар во светот, а сега милан го предводат играчи постари од 30 години и чат-пат Пато, кој повеќе е повреден отколку на теренот.

И, пак ќе кажам. Ова е фан клуб на МанСити. :tapp:

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
2 porazi po red ovojpat od timot na anri. Adebajor totalno me razocara a pred da dojde vo siti mislev deka e mnogu dobar napagac

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Балотели најкасно до утре ќе биде нов играч на Сити..:))

B

boki10messi

Гостин
Не го гледав натпреварот со Америка. Натпреварот завршил со 1-1. Стрелец за Сити бил Адебајор од пенал во 37. Потоа на пенали Сити победил изгледа со 3-0.
Појма немам каква била играта, меѓутоа со резултатот од пријателските Манчини не знам како е задоволен(ако воопшто може да се употреби овој збор).

Член од
1 јули 2010
Мислења
45
Поени од реакции
4
гаридо е нов играч на лацио... ова ме изнервирало до немај каде 17 милиони за коларов што е ист играч како гаридо а гаридо за беспари у лацио не ми се верува стварно овој манчини си игра курот со газдиве

B

boki10messi

Гостин
Manchester City: 25 Hart; 5 Zabaleta, 28 Kolo Tourè, 33 Kompany, 3 Bridge; 11 Johnson, 24 Vieira, 42 Yaya Tourè, 18 Barry; 27 Jo Silva, 9 Adebayor.

Клупа: 1 Given, 2 Richards, 4 Onuoha, 7 Ireland, 8 Wright-Philips, 19 Lescott, 38 Boyota, 40 Weiss, 41 Ben Mee, 45 Cunningham.

За натпреварот против Интер.

Kajgana Shop

На врв Bottom