Mesaja
Dot.
- Член од
- 14 јуни 2005
- Мислења
- 5.532
- Поени од реакции
- 16
Battle Of The Bands....:smir:Fallen`Angel напиша:najbolja epizoda e "duel between the bands" .... mislam deka taka se vikase
Battle Of The Bands....:smir:Fallen`Angel напиша:najbolja epizoda e "duel between the bands" .... mislam deka taka se vikase
Грешка си, во една епизода се има насмеано, кога ќе се заљуби во еден. Добро е да се знаеOo bas e dobar. Gi obozavam Grim, Billy i Mandy. Mandy mi e interesna sto nikogas ne se smee
Somehow I really doubt it, but then again... I really don't care.Имам и на друга тема пишано дека ми се омилени, посебно Били, затоа што е многу глуп.. Хахах..
Најинтересна епизода ми е, кога Били и Грим и прават роденденска торта на Менди, а уствари неа не и е роденден.... :jaj:
Да ја најдам епизодава на youtube и ќе постирам...
Хаха IMBA цртан филм хаха. Има и долгометражен? о.ОДоглометражниот ми остави посебно добар впечаток. За краткометражните немам коментар, уште некој да ги има и да ми ги подари у знак на успомен и дуго сечање ќе бидам пресреќен
Максвел Ејтомс е еден од најоткачените цртачи на сите времиња, нашиот најдобар цртач Тхе Мичо се води според цртежите на Ејтомс. Едноставно закон