Фан Клуб: Манчестер Сити

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.945
Поени од реакции
23.431

И мојата омилена

aj сеа измарширајте ;)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Абе што е то црвеното на дресовите???Денеска имаше и арсенал имаше такво како цветче црвено на градите,и на дресовите на сити...Што е тоа знае некој?

G

Gray Foxx

Гостин
Не знам шо е поочајно фановиве на Милан или Боки 13???

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.945
Поени од реакции
23.431
Абе што е то црвеното на дресовите???Денеска имаше и арсенал имаше такво како цветче црвено на градите,и на дресовите на сити...Што е тоа знае некој?

Незнам, ја го приметив кај менаџерите, сите го имаат више неколку недели

Не знам шо е поочајно фановиве на Милан или Боки 13???
Браво :pipi:

Член од
6 мај 2008
Мислења
1.842
Поени од реакции
499
хахаха , колку сакам само овие фанови на милан ако ја минат групата лига на шампиони да се паднат со Арсенал , па да му одржиме една лекција ,:pusk:

M

Mario Gómez

Гостин
И мене ми е чудно како успеа топката да се дотркала до голот, и уште појше чудно Калач како не ја одбрана:toe:

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Интересно само фановите на детската градинка пишуваат тука. :toe:
Ја пре би рекол сите фанови на П.Д Милан. :icon_lol:

Мада у последно време по слабо, да не речам ич, сепак го тепаа на Реал. =)

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Ништо од Сити. Се надевав дека ќе бидат покункурентни. Герет Бери ти е тотално промашен трансфер , како пијана кокошка се врти во средина. А и ова другово дваесетмилионско засилување , на Лескот мислам , го минуваат како мало дете.
Им треба квалиеттен и искусен ДМФ а не да играат со ретарди како Де јонг , Бери и Ајрланд. Секоја чест за Белами , човекот за сите трча. Тевез многу слабо , џабе толку пари , не е исто да играш во Јунајтед покрај Руни , Гигс , Роналдо , Керик , СКолс и во Сити со просечни средњаци.

N

navivacka

Гостин
Епа ништо, нормално јас кога зборев некои дури се смееа...ама сега се виде...они мислат дкеа ако имат пари и ајде веднаш ке симнат екипа од големата 4,е тоа така не иде:)

Kajgana Shop

На врв Bottom