Фан Клуб: Манчестер Сити

В

Вори

Гостин
И што ако ни го стаи,а Миланез?Резултат 1-3 и чутите сите.И вас Ди Ваио ви го брцна а остај тоа изгубивте!!

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Штета за денешниов пораз, дечкиве заслужија бод, али тоа ти е јбг. Како и да е честитки до Робињо за неговиот прв погодок во дресот на Сити и тоа на неговото деби. Ајде нека му е со среќа во новата средина и нека продолжи во исто темпо ... !!!* :wink:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Predobra igra spored mene na Man City posebno na Filips ... trebashe da zemime 1 bod
2 gol za chelsea ... vo kontra Man mu ja zema so Nedozvolena Visoka igra sudijata prodolzuva gol
3 gol . anelka opsajd
toa ti e .. sepak tie se pogolem club a nie KJE bidime golem club :smir: btw dobar start na Robinho

F

fantomX

Гостин
Predobra igra spored mene na Man City posebno na Filips ... trebashe da zemime 1 bod

2 gol za chelsea ... vo kontra Man mu ja zema so Nedozvolena Visoka igra sudijata prodolzuva gol

3 gol . anelka opsajd

toa ti e .. sepak tie se pogolem club a nie KJE bidime golem club :smir: btw dobar start na Robinho
:pos2:

Еве ти линк со голојте.

Робињо голо го даде благодарение на Џон Оби Микел, кој ја сврти топката од живио ѕид.

За третио гол, гледај го третото (од петте), пази на 10-та секунда (снимка од високо, во линија), и че видиш дека Анелак е барем ПОЛОВИНА ЧЕКОР поназад (т.е. не е во оПсајд)

Плус, види го и петто видео, пази во 20 секунда, како Челзи е ДЕБЛО ОШТЕТЕН со исклучување на капитено Тери.

Еве линк2.

За вторио гол, можи да се свири ФАУЛ ЗА ЧЕЛЗИ. Гледај 35 секунда од клипо, и после кажувај шо имаш за кажување. Играчо на Челзи оти претпазливо на топка, оти нејчи да заработи повреда од „чистиот“ старт на играчо на Сити.

Не можам да најдам линк од фауло по кој Робињо даде гол од слободен удар, па да провериме колку всушност било то „фаул“.

Заклучок: Сити не заслужи ни гол, камоли бод! Зато ЧУТ!

Член од
24 август 2008
Мислења
110
Поени од реакции
0
da se vrati po brge Petrov i togash veke ke imame po malce problemi
So vakvi futbaleri kako Robinjio i Petrov nema ot sto da se plashim
NAPRED MAN SITI:vozbud:

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Hjuz nesto izveduvashe so team .. inache sry greska za 3tio gol ne bilo opsajd xD a i za City ne beshe ali koj i da beshe sudija bi go dosudil

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
веќе е во сити и еве што изјавил:

Ќе биде навистина возбудливо да играм заедно со Робињо. Сигурно ќе дадеме заедно повеќе од 50 голови, истакнал Роналдо откако ја добил понудата од богатите шеици кои се сопственици на англискиот клуб.
A ќе има плата од 9 милиони евра, а потпишал на една година.

Ај Робињо разбирам ама Роналдо да игра во топ форма тешко. Со сите тие повреди и операции алал да му е за оптимизмот кој го има.:)

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Man City - Portsmouth 16:00h Недела. Пред се очекувам победа на домашен терен
Се очекува Хјуз да игра со истиот тим но се изгледа ќе го вметни елано во првиот тим заедно во нападот со Јо

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Man City - Portsmouth 16:00h Недела. Пред се очекувам победа на домашен терен
Се очекува Хјуз да игра со истиот тим но се изгледа ќе го вметни елано во првиот тим заедно во нападот со Јо
А Робињо ќе игра?:nesum:

Kajgana Shop

На врв Bottom