Дали некогаш ќе престанете со Гејминг?

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување

Гејмер за цел живот?

• Секако...AWP на Кантер на стари години

Гласови: 94 57,7%
  • 30ка(години) е лимит за мене...

Гласови: 49 30,1%
  • На 18 престанувам

Гласови: 20 12,3%

• Вкупно гласачи
    163
-=

sega imam 32 god i dve deca ama ne mozam da ne igram pomalce ama sekoj den!ne mozam da ne igram i gotovo!jasno!moram da igram!a kako pominuvaat godinive i izleguvaat igrive se pogolema e zelbata za igranje .i za nadgradba na kompjuterot normalno:pos2:

Можда зашто сум единствено женско што одгвара на анкетава - ама јас планирам да прекинам да играм некогаш:)
Онака... Бришам Диабло и се останато и фрлам или подарувам се што имам на хард копи.
И тогаш ќе изнародам деца и ќе бидам домаќинка :))))))

Па планирам некад да прекинам. До 30-тата година не верувам дека ќе прекинам, со оглед на тоа како имам тргнато :vozbud:

- плејстејшн кузнај каков ќе има коа ќе остарам (ако даде Господ), кузнај каква графика, па нема да може да се одолее :)

Планирам да прекинам, ама и да не прекинам ... голема работа :)

nemozam da zamislam koa ke idam u ENTER da gledam starci kao se pcujat i so diopter ... pleskaat cs :pos2:. ali si ostanuvam GAMER 4 life :vozbud:

Па не планирам сосема да прекинам , ама планирам кога ќе бидам поголем помалку време да поминувам пред компјутерот , од сат до два во денот.

Планирам да престанам. Дури сега едвај наоѓам по 2-3 саати време (освен за распуст) а камоли кога ќе треба да работам и издржувам фамилија

Па не знам,не верувам дека целосно ќе се откажам али ќе немам време како сега,тогаш жена,деца,работа .... :)

Хмм...не верувам дека некогаш ќе прекинам со гејминг...моментално имам 34 години,женет сум и имам мало бебче од 6 месеци :) , меѓутоа најдувам барем по 1 сат во денот да изиграм нешто ( најчесто Football Manager 2008 или некоја потезна стратегија како Heroes )...мора чоек да има некое хоби за опуштање ( во мојов случај е гејмингот )...хе хе хе...иначе " гејмер " сум уште од кога одев во основно училиште ( прво со киснењето на флипери па потоа со Comodore 128...мојот прв компјутер купен во далечната 1989 година )

Ќе се откажам, ама не скроз. Сега сум зависен од игрици, но како што живот иде даље така полека ќе се откажам. Морам.

Паа, од гејминг планирам да се откажам накај 30/40 (може и порано), а од ПЦ не се откажувам, макар и пиштол у глава да ми стават! :)
На 90 години, ќе дремам на МСН со многу згодни цури бе, што ви е ? :)

Поздрав!

Па планирам да престанам. Освен ако не излезе нова верзија на Solitare:vozbud:.

За тоа кога планирам да преќинам си направив план. Негде на 25 ќе прекинам ама сепак не целосно. А инаку имам во план пак да се вратам на таа позиција кога ќе идам во пензија и ќе немам што да праам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom