Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Едно не ми е јасно: зошто енергетските смерови ги нарекуваш „срање смерови“ ? Не ме сфаќај лично, тоа сум го забележил и кај други. Кон тие смерови се однесуваат со потсмев, кога воопшто не се.

Ништо лично брат ... узречица :)

Па уште кога ќе видиш Инфо дека ги нарекуваат Ерпс, Ееиу итн. срање смерови...

Како ојт ова со спортојве, футсал поконкретно, требит да си Роналдињо и да имаш другари веќе влезени или имат шанси да ме примет некако? Овие од ssfeit@feit.ukim.edu.mk ми немет нишо вратено а на пробниот тренинг не бев во можност да одам...

Дај бе кажете некоја добра асистентка по математика да и се убутам на час, оваа Сања не напушти и сега оваа Tунеска ќе ја гледам додатни 3 часа а везе си нема жената, денес вика за едни интеграли секоја година ги повтарам не можам да ги научам :lud:

Дај бе кажете некоја добра асистентка по математика да и се убутам на час, оваа Сања не напушти и сега оваа Tунеска ќе ја гледам додатни 3 часа а везе си нема жената, денес вика за едни интеграли секоја година ги повтарам не можам да ги научам :lud:
Како тоа ве напуштила??? Изглеа за да не земе нас, Г.

Како тоа ве напуштила??? Изглеа за да не земе нас, Г.

Имала вишак часови зошто некоја асистентка отишла на докторски студии. Што не кажеш, од утре у Г доаѓам на вежби :)

Имала вишак часови зошто некоја асистентка отишла на докторски студии. Што не кажеш, од утре у Г доаѓам на вежби :)

Изгледа за да не земе нас Ики-2 на Дискретна математика.:) Весна Андова што ни беше е изгледа таа што ја збориш дека отишла на докторски студии.

Изгледа за да не земе нас Ики-2 на Дискретна математика.:) Весна Андова што ни беше е изгледа таа што ја збориш дека отишла на докторски студии.

А таман ја откривме кај живее :icon_mrgr

Каде?? :) Иначе вежби иаме во четврток од 11 часот во 211.

Ми одговара, ќе дојдам :) Иначе живее спроти факултетот зградите, новите, кај влезот што гледа откај Илинденска :icon_mrgr:

Колку е точна информацијата дека мораме 10 пати овој семестар да се појавиме на физичко?

колку евра е приватна квота инфо 2010/11 година ?
(само таква има така ... )

Колку е точна информацијата дека мораме 10 пати овој семестар да се појавиме на физичко?

Ова ако е точно е тупење до бескрај. Не сме на филолошки ние да имаме вишак време за тепање..

--- надополнето ---

колку евра е приватна квота инфо 2010/11 година ?
(само таква има така ... )

400 евреи :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom