Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Едно не ми е јасно: зошто енергетските смерови ги нарекуваш „срање смерови“ ? Не ме сфаќај лично, тоа сум го забележил и кај други. Кон тие смерови се однесуваат со потсмев, кога воопшто не се.

Ништо лично брат ... узречица :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Па уште кога ќе видиш Инфо дека ги нарекуваат Ерпс, Ееиу итн. срање смерови...

korun

lame
Член од
21 октомври 2007
Мислења
389
Поени од реакции
28
Како ојт ова со спортојве, футсал поконкретно, требит да си Роналдињо и да имаш другари веќе влезени или имат шанси да ме примет некако? Овие од ssfeit@feit.ukim.edu.mk ми немет нишо вратено а на пробниот тренинг не бев во можност да одам...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дај бе кажете некоја добра асистентка по математика да и се убутам на час, оваа Сања не напушти и сега оваа Tунеска ќе ја гледам додатни 3 часа а везе си нема жената, денес вика за едни интеграли секоја година ги повтарам не можам да ги научам :lud:

A

apidrone

Гостин
Дај бе кажете некоја добра асистентка по математика да и се убутам на час, оваа Сања не напушти и сега оваа Tунеска ќе ја гледам додатни 3 часа а везе си нема жената, денес вика за едни интеграли секоја година ги повтарам не можам да ги научам :lud:
Како тоа ве напуштила??? Изглеа за да не земе нас, Г.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како тоа ве напуштила??? Изглеа за да не земе нас, Г.
Имала вишак часови зошто некоја асистентка отишла на докторски студии. Што не кажеш, од утре у Г доаѓам на вежби :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Имала вишак часови зошто некоја асистентка отишла на докторски студии. Што не кажеш, од утре у Г доаѓам на вежби :)
Изгледа за да не земе нас Ики-2 на Дискретна математика.:) Весна Андова што ни беше е изгледа таа што ја збориш дека отишла на докторски студии.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изгледа за да не земе нас Ики-2 на Дискретна математика.:) Весна Андова што ни беше е изгледа таа што ја збориш дека отишла на докторски студии.
А таман ја откривме кај живее :icon_mrgr

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Каде?? :) Иначе вежби иаме во четврток од 11 часот во 211.
Ми одговара, ќе дојдам :) Иначе живее спроти факултетот зградите, новите, кај влезот што гледа откај Илинденска :icon_mrgr:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Колку е точна информацијата дека мораме 10 пати овој семестар да се појавиме на физичко?

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
колку евра е приватна квота инфо 2010/11 година ?
(само таква има така ... )

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку е точна информацијата дека мораме 10 пати овој семестар да се појавиме на физичко?
Ова ако е точно е тупење до бескрај. Не сме на филолошки ние да имаме вишак време за тепање..

--- надополнето ---

колку евра е приватна квота инфо 2010/11 година ?
(само таква има така ... )
400 евреи :)

Kajgana Shop

На врв Bottom