Па по математика веќе би требало да има резултати, по електротехника ако нема сигурно ќе има до понеделник, а физика оправдано нема зашо се само 2ца асистенти на 500 студенти.Резултати од колоквиумиве за Нова Година, а?
Математика кај Боро/Бабаче кај можам да проверам резултати? Онлајн не можам, а списоциве на кое место се објаввет најчесто на факултет?Па по математика веќе би требало да има резултати, по електротехника ако нема сигурно ќе има до понеделник, а физика оправдано нема зашо се само 2ца асистенти на 500 студенти.
Бабаче кажала дека резултати ќе имало од понеделник натаму. Списокот ќе биде објавен кај неа пред канцеларија (по ходникот десно од Стуентски прашања).Математика кај Боро/Бабаче кај можам да проверам резултати? Онлајн не можам, а списоциве на кое место се објаввет најчесто на факултет?
Фала дружеБабаче кажала дека резултати ќе имало од понеделник натаму. Списокот ќе биде објавен кај неа пред канцеларија (по ходникот десно од Стуентски прашања).
Кога кажала? Денес да не имавте часБабаче кажала дека резултати ќе имало од понеделник натаму. Списокот ќе биде објавен кај неа пред канцеларија (по ходникот десно од Стуентски прашања).
Мене така ми пренесоа, некој бил кај неа да ја праша зошто видоа дека сите имаат резултати само нашите ги нема.Кога кажала? Денес да не имавте час
Ау како ми иде на нерви типкава. Мислам дека е демонстратор по физика.Ме интеесира што е исфрустрираната дебела типка што не пазеше во анфитеатар кога полагавме физика и денес на СП... Асистент, демонстратор или само глуми кучка? Фала многу :smir:
Ме интеесира што е исфрустрираната дебела типка што не пазеше во анфитеатар кога полагавме физика и денес на СП... Асистент, демонстратор или само глуми кучка? Фала многу :smir:
Нема дебели демонстраторки/асистентки по физика. Ај видете да не е оваа?Ау како ми иде на нерви типкава. Мислам дека е демонстратор по физика.
Хах, не е тежината на факултетот проблемот, туку организацијат и овие заебнции. Мене ме налути последново случувње со СП кога кај некои групи асистентите им ја кажале постапкат за решавање на првата задача (иако изгледа едноставно и просто, после испит дознав дека не е баш најсјајна), а ние ќе се црнчиме :p А за ОЕТ од сега ќе си знаеме и ќе си собираме информации од кај Кацарска оти очигледно Грчев воопшто не се замара со било што поврзано со ФЕИТ. Така нема да не чекаат изненадувања во иднина.Ги гледам резултативе и се чудам... Гледам резултати само од овие шо убо ги познавам, мој резултати немам, ама од ова шо гледам сум ТОТАЛНО разочаран. Пошо ко шо кажав неам мој резултати можам непристрасно да кажам два три збора. Прво, ногу имаше препишвење. Второ, оценката ти зависит само од менталитетот на асистентот, ако не го сакет него од дома ти ја кратит цела задача ради грешен резултат, ако е некој ок ти дават дури и отпојќе бода. По Математика 1, некој добивет полесни задачи некој потешки, (пак) зависит од групата. По ОЕТ, кој кур знам јас шо барат Кацарска за да ги добијаш сите бода на задача ко им кажвит само на нејзинана група, ние другиве слушаме од рекла казала. Чекав сат и 15 минути пред да почнам со испит по истиов предмет, не влијајт то психички и физички? Ебати организацијата.
Не знам и јас точно во кој спаѓам од овие шо ги набројав горе, ама во било кои и да сум, не е фер. Се надевам не сум во овие првиве шо ги набројав зш ке отерам некој у пизду матер...
Не е оваа. Типкава е дебeла и има намќореста фаца. Најверојтно никој не ја сака или пак се ослободува од фрустрации и се што и се собирало додека студирала. Како и да е ќе ја најдам што е и ако не ми е потенцијална закана за недобивање потпис во иднина ќе промуабетиме на следниот нејзин испад.Нема дебели демонстраторки/асистентки по физика. Ај видете да не е оваа?
А одговара на прашања од студенти или само е чувар? Ако одговара, кажете по кој предмет.Ме интеесира што е исфрустрираната дебела типка што не пазеше во анфитеатар кога полагавме физика и денес на СП... Асистент, демонстратор или само глуми кучка? Фала многу :smir:
Не одговара, т.е. само вика кога ќе ја праша некој нешто. Не пазеше и физика и СП, а штом појма нема, тогаш не е демонстратор/асистент по овие предметиА одговара на прашања од студенти или само е чувар? Ако одговара, кажете по кој предмет.