Факултет за Електротехника и информациски технологии

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Како тоа сте на електро факултетот и не знаете дека страната за викенд обично ја снемува ? :) :)

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Прашање до Инфо 2ра: Дали ќе биде дозволено материјали (печатени, усб?) на колоквиум интернет програмирање?
не бев во петокот и незнам што сте се договориле? дали ви кажа какви задачки ќе има?

поздрав

Му пишав на Иван, еден од асистентите, еве одговор:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Се е во ред со страната... беше вчера во аут 24 часа, а иначе распоредот пред 5 дена е излезен, барем официјалниот
24? Цела сабота + цела недела + до понеделник сабалје 8-9 дур дојдат во флаоп тие што треба да го кренат серверот... Ќе да се повеќе и од 48 часа:)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
имајте разбирање, и серверот сака да се одмори :) :) :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Денес чекав од 8:30 до 9:20 за да не’ сместат да полагаме. ПРЕД БАРАКА! Факултет е ова бе или меана?

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
^ Барака 3 беше и ти, знам!

И јас бев изнервиран околу тој цел час вртење таму ваму, ама кога ги видов задачите заборавив на се и сега да не спомнеше немаше да ми текне дека дремевме пред врата!

п.с. ти математика 1 полагаше?

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
^ Барака 3 беше и ти, знам!

И јас бев изнервиран околу тој цел час вртење таму ваму, ама кога ги видов задачите заборавив на се и сега да не спомнеше немаше да ми текне дека дремевме пред врата!

п.с. ти математика 1 полагаше?
Аха, Санева ме турна лани, фала Богу сеа кај Бучковска ваљда поубо ќе поминам, барем на усно немат да ме паѓат по стопати.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Оваа Тунеска бајги вицкаста жена со задачине :kesa:

Член од
8 ноември 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
грешка си дека на ПМФ има само 4 математики....и најголема грешка е тоа што ПМФ мислис дека е потежок од електро....може материјалот е полесен...но професорите се катил !

Член од
8 ноември 2010
Мислења
3
Поени од реакции
0
ако си на ПМФ тешко...:pos2: а ако си на електро...поверојатно е да поминеш :pipi:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Има надеж да поминиме физика?
Да ти кажам право не се плашам повеќе! Овој првиов ми тежеше, сега откако го направив(и тоа добро) онака баш релаксирано ми е физика учењето!

--- надополнето ---

Да ти кажам право не се плашам повеќе! Овој првиов ми тежеше, сега откако го направив(и тоа добро) онака баш релаксирано ми е физика учењето!

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Слабо.... пробав, видов, не бива работава... Во среда се појавувам формално на колоквиум колку да ме има, и да си пробам среќата што малку потешко ќе ме служи за физика...

Страшна е помислата од испит по физика.. Пола материјал е баучка, а тек цел! Милијарда формули, задачи што се граничат о нерешливото и слично...
Се поминува ли физика на испит? :S

Член од
22 ноември 2009
Мислења
80
Поени од реакции
5
кај верка усно отприлика шо ќе има?? отприлика.....

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
кај верка усно отприлика шо ќе има?? отприлика.....
Отприлика: ЗЗИ, ЗЗЕ, Њутнови закони, Физичко нишало, брзина, забрзување (транслаторно, ротационо, ПХОД), работа, импулс на сила.. Изведување на равенките, текст, за секоја равенка величините посебно да се пише која што означува, единици мерки и димензии на величините, графици, цртежи.

Kajgana Shop

На врв Bottom