Прашање до Инфо 2ра: Дали ќе биде дозволено материјали (печатени, усб?) на колоквиум интернет програмирање?
не бев во петокот и незнам што сте се договориле? дали ви кажа какви задачки ќе има?
поздрав
24? Цела сабота + цела недела + до понеделник сабалје 8-9 дур дојдат во флаоп тие што треба да го кренат серверот... Ќе да се повеќе и од 48 часаСе е во ред со страната... беше вчера во аут 24 часа, а иначе распоредот пред 5 дена е излезен, барем официјалниот
Аха, Санева ме турна лани, фала Богу сеа кај Бучковска ваљда поубо ќе поминам, барем на усно немат да ме паѓат по стопати.^ Барака 3 беше и ти, знам!
И јас бев изнервиран околу тој цел час вртење таму ваму, ама кога ги видов задачите заборавив на се и сега да не спомнеше немаше да ми текне дека дремевме пред врата!
п.с. ти математика 1 полагаше?
Да ти кажам право не се плашам повеќе! Овој првиов ми тежеше, сега откако го направив(и тоа добро) онака баш релаксирано ми е физика учењето!Има надеж да поминиме физика?
Да ти кажам право не се плашам повеќе! Овој првиов ми тежеше, сега откако го направив(и тоа добро) онака баш релаксирано ми е физика учењето!Има надеж да поминиме физика?
Слабо.... пробав, видов, не бива работава... Во среда се појавувам формално на колоквиум колку да ме има, и да си пробам среќата што малку потешко ќе ме служи за физика...Има надеж да поминиме физика?
Отприлика: ЗЗИ, ЗЗЕ, Њутнови закони, Физичко нишало, брзина, забрзување (транслаторно, ротационо, ПХОД), работа, импулс на сила.. Изведување на равенките, текст, за секоја равенка величините посебно да се пише која што означува, единици мерки и димензии на величините, графици, цртежи.кај верка усно отприлика шо ќе има?? отприлика.....