Факултет за Електротехника и информациски технологии

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
A знае некој неконечниот распоред на колоквиумска недела дали остана истиот?
И мене ме интересира ова... на страната на феит неможев да најдам ајде ако има некој информации нека каже тука дали има конечен распоред.

newone

no titula
Член од
10 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Клучот или од асистентот/професорот или од некој колега што внимавал на предавања.
Окејј, фала во секој случај.

Ајде сега да прашам дали има некој што е прва година ИНФО и што бил да предавања, да ми каже како е клучот за Структурирано Програмирање на e-courses :smir:

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
И мене ме интересира ова... на страната на феит неможев да најдам ајде ако има некој информации нека каже тука дали има конечен распоред.
Мислам дека е истиот,ако не си на инфо, колега :)
повелеле
https://docs.google.com/fileview?id=1-VjBg3yiWlEFMhGuDJPWHnC3ha6z3ZtgZBwv0wQJeBKIOmZI1ezTGCJ9vlqG&hl=en&authkey=CM-2mt0M

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Г

Господ

Гостин
Се регистрирав на FEITle и првиот коа се регистрирав се логирав а сеа ми вика Корисникот не постои!!!!
Што д фак :vozbud:

Г

Господ

Гостин
А-А. Веќе се таксани за нов осцилоскоп и една матична плоча.
А да праиме трампа мојот Sempron 3000+(не мора цела матична,само процесор ми треба) за нешо поново башка имам 3-4 мултиметри дома,леткум и малце останато од пастата...

Ако им го сакнеш еднаш :vozbud:
Ама тогаш ќе треба да ми доплатат :uvo:

newone

no titula
Член од
10 декември 2009
Мислења
16
Поени од реакции
0
Конечниот распоред го има на огласна табла на страната на ФЕИТ видете си:)

Ајде сега да прашам дали има некој што е прва година ИНФО и што бил да предавања, да ми каже како е клучот за Структурирано Програмирање на e-courses :smir:
Морам да се самоцитирам, колеги Help!!:icon_eek:

Член од
4 јули 2008
Мислења
385
Поени од реакции
18
Конечниот распоред го има на огласна табла на страната на ФЕИТ видете си:)

Морам да се самоцитирам, колеги Help!!:icon_eek:
Пробај со SP_FEIT_Sk (Мислам дека е тој, ама со к мало, па ваљда не смениле ништо ако си на Инфо :) )

Kajgana Shop

На врв Bottom