Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Клучот или од асистентот/професорот или од некој колега што внимавал на предавања.Тука е да, ама бара клуч,:raz: како е клучот??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Клучот или од асистентот/професорот или од некој колега што внимавал на предавања.Тука е да, ама бара клуч,:raz: како е клучот??
A знае некој неконечниот распоред на колоквиумска недела дали остана истиот?
Клучот или од асистентот/професорот или од некој колега што внимавал на предавања.
Мислам дека е истиот,ако не си на инфо, колегаИ мене ме интересира ова... на страната на феит неможев да најдам ајде ако има некој информации нека каже тука дали има конечен распоред.
Стар е овој. Барем за втора година има измени. Пред 1 саат искочи и конечен, асистентот на вежби ни го прочита.Мислам дека е истиот,ако не си на инфо, колега
повелеле
https://docs.google.com/fileview?id...QJeBKIOmZI1ezTGCJ9vlqG&hl=en&authkey=CM-2mt0M
Стар е овој. Барем за втора година има измени. Пред 1 саат искочи и конечен, асистентот на вежби ни го прочита.
Се регистрирав на FEITle и првиот коа се регистрирав се логирав а сеа ми вика Корисникот не постои!!!!
Што д фак
Ќе ми ги вратат ли парите?Не ти кажаа?!?
Те отпишаа тебе пред некој ден...
А-А. Веќе се таксани за нов осцилоскоп и една матична плоча.Ќе ми ги вратат ли парите?
А да праиме трампа мојот Sempron 3000+(не мора цела матична,само процесор ми треба) за нешо поново башка имам 3-4 мултиметри дома,леткум и малце останато од пастата...А-А. Веќе се таксани за нов осцилоскоп и една матична плоча.
Ако им го сакнеш еднаш![]()
Ајде сега да прашам дали има некој што е прва година ИНФО и што бил да предавања, да ми каже како е клучот за Структурирано Програмирање на e-courses :smir:
Конечниот распоред го има на огласна табла на страната на ФЕИТ видете си
Морам да се самоцитирам, колеги Help!!:icon_eek:
Ај пробај со sp2010Морам да се самоцитирам, колеги Help!!:icon_eek: