Jane
Кајганџија
- Член од
- 5 февруари 2006
- Мислења
- 3.394
- Поени од реакции
- 114
Клучот или од асистентот/професорот или од некој колега што внимавал на предавања.Тука е да, ама бара клуч,:raz: како е клучот??
Клучот или од асистентот/професорот или од некој колега што внимавал на предавања.Тука е да, ама бара клуч,:raz: како е клучот??
И мене ме интересира ова... на страната на феит неможев да најдам ајде ако има некој информации нека каже тука дали има конечен распоред.A знае некој неконечниот распоред на колоквиумска недела дали остана истиот?
Окејј, фала во секој случај.Клучот или од асистентот/професорот или од некој колега што внимавал на предавања.
Мислам дека е истиот,ако не си на инфо, колегаИ мене ме интересира ова... на страната на феит неможев да најдам ајде ако има некој информации нека каже тука дали има конечен распоред.
Стар е овој. Барем за втора година има измени. Пред 1 саат искочи и конечен, асистентот на вежби ни го прочита.Мислам дека е истиот,ако не си на инфо, колега
повелеле
https://docs.google.com/fileview?id=1-VjBg3yiWlEFMhGuDJPWHnC3ha6z3ZtgZBwv0wQJeBKIOmZI1ezTGCJ9vlqG&hl=en&authkey=CM-2mt0M
Eпа извинете Малце сум lost in space со електротехникаСтар е овој. Барем за втора година има измени. Пред 1 саат искочи и конечен, асистентот на вежби ни го прочита.
Не ти кажаа?!?Се регистрирав на FEITle и првиот коа се регистрирав се логирав а сеа ми вика Корисникот не постои!!!!
Што д фак
Ќе ми ги вратат ли парите?Не ти кажаа?!?
Те отпишаа тебе пред некој ден...
А-А. Веќе се таксани за нов осцилоскоп и една матична плоча.Ќе ми ги вратат ли парите?
Ако им го сакнеш еднашЌе ми ги вратат ли парите?
А да праиме трампа мојот Sempron 3000+(не мора цела матична,само процесор ми треба) за нешо поново башка имам 3-4 мултиметри дома,леткум и малце останато од пастата...А-А. Веќе се таксани за нов осцилоскоп и една матична плоча.
Ама тогаш ќе треба да ми доплатат :uvo:Ако им го сакнеш еднаш
Морам да се самоцитирам, колеги Help!!:icon_eek:Ајде сега да прашам дали има некој што е прва година ИНФО и што бил да предавања, да ми каже како е клучот за Структурирано Програмирање на e-courses :smir:
Пробај со SP_FEIT_Sk (Мислам дека е тој, ама со к мало, па ваљда не смениле ништо ако си на Инфо )Конечниот распоред го има на огласна табла на страната на ФЕИТ видете си
Морам да се самоцитирам, колеги Help!!:icon_eek:
Ај пробај со sp2010Морам да се самоцитирам, колеги Help!!:icon_eek: