A
Појма неам, ама не е којзнае шо она... Јас за друга зборамЗа Тројачанец да не зборите?
Ако ти е до толку, побарај ја Trojacanec Katarina на фб, и ако охриѓанкава има фб, 102,3 % се пријателиФала ти брат
А иначе за типкава плава е и од Охрид е, толку успеав да запамтам :pos2:
Хахахах само шо не ми текнува како се викаше... кажа али...:pos2:Ако ти е до толку, побарај ја Trojacanec Katarina на фб, и ако охриѓанкава има фб, 102,3 % се пријатели
Александра Каневче да не е бе?Хахахах само шо не ми текнува како се викаше... кажа али...:pos2:
Изглеа не, ја видов на фбАлександра Каневче да не е бе?
Абе има една плава шатирана, и многу е јака, ама таа е од Скопје... ЕмилијаИзглеа не, ја видов на фб
Со плава шатирана коса е оваа, и ни кажа денес треба да брани дипломска :smir:
Изглеа не, ја видов на фб
За Емилија Андреевска мислам дека збори. Оригинално е од Охрид иако живее во Скопје прилично долго. Ај баш види на facebook.Абе има една плава шатирана, и многу е јака, ама таа е од Скопје... Емилија
Брееј шо манијачење удривме :sekss:
Емилија Андреевска е сигурно, она треба да брани дипломскаИзглеа не, ја видов на фб
Она е Боље ми изглеаше у живо...:nesvest:За Емилија Андреевска мислам дека збори. Оригинално е од Охрид иако живее во Скопје прилично долго. Ај баш види на facebook.
Нема позгодна асистентка/демонстраторка од Емилија.. барем не у прва годинаОна е Боље ми изглеаше у живо...:nesvest: