Факултет за Електротехника и информациски технологии

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Da prasam ako nekoj znaes dali rasporedot na casovi e samo za prvava nedela ili si ostanuva ist cel semestar, zatoa so na stranata go pisuva ova: [17.09.2010] Распоред на часови за зимскиот семестар, од 20 - 24.09.2010 – PDF-File, 130.7 KB..........????

Кабинет бр. 211, тоа е на втори кат

--- надополнето ---

Некој што бил вчера во АМФ да ми каже дали е точно дека некој ви рекол "Добродојдовте идни правници и економисти?"

За ова не чув, ама сигурно чув еднаш дека деканот наместо ФЕИТ кажа Машински и не натераа да им даваме standing ovations на тетките од студентски :pos:

За ова не чув, ама сигурно чув еднаш дека деканот наместо ФЕИТ кажа Машински и не натераа да им даваме standing ovations на тетките од студентски :pos:

И деканот се смееше ко кретен:pos2:

Кабинет бр. 211, тоа е на втори кат

--- надополнето ---

Некој што бил вчера во АМФ да ми каже дали е точно дека некој ви рекол "Добродојдовте идни правници и економисти?"

не ама ни кажа дека така му рекол него деканот пред 40 години...

некој да не има информациии кога ке бидат објавени списоци со групите ики 1 и ики 2?

поздрав до сите од г група и ако знае некој понеделник каде ќе имаме предавање структурно?

Уф, уф, КСИА-втора година, го фаќаат бонусот со Кујумџиева-Николоска. И Линеарни трансформации, а здравје во 4ти семестар Елементи од нумеричка математика кај неа. Имало Господ за мене што си положив кај Бучковска (со Весна Андова како асистент). Има бабето да ве отече на усно! Среќа Начевска е супер, па со задачи нема да си имате проблем.

Може некоја информација за професорите Марија Кацарска (електротехника) и Марија Кујунџиева-Николоска (математика) ?!?

Збор-два за Гавровски д-р Цветан, Камиловски д-р Методија, Карталов м-р Томилслав и Чундева - Блајер д-р Марија. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom