Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
16 февруари 2006
Мислења
459
Поени од реакции
48
Некој поупатен да не случајно знае кога започнува колоквиумска недела ?

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Вака сеа, ме нема во ниедна лабораториска група за ООП и два пати пишав на тоа групата ама ни постот го има ни некој ми одговара, што да напраам, кај да ги најдам да ги испоубијам?

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Па прашај асистентот или професорот нека те стави во некоја група. Ако не, оди во било кој термин

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Не ми е јасно само зошто постот го нема каде што се жалам дека ме нема :) Пишува дека треба да го одобрат и никој не го одобрува, шо им е ... ќе си идам во мојата бивша група па ќе се карам таму ако треба :)

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Ај едно известување. Колоквиумска недела ќе почне од 20ти март. Во тек се уште преговори за распоред на полагање. Разгледајте си сите што кога полагате, договорете се со паралелката/смерот за вадење предмети и слично и седнете да учете не туку по собиранки да одите :) Колку да знаете: предметот што ќе се вади нема да биде за наредната сабота од причини што се паѓа трети април, а тоа ви е пред Велигден. Ако се вади предмет од колоквиумска, ќе се полага понеделник или среда најверојатно, под услов студентите да си најдат просторија за полагање. И на крај еве ви прелиминарен распоред:

Click me

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ај едно известување. Колоквиумска недела ќе почне од 20ти март. Во тек се уште преговори за распоред на полагање. Разгледајте си сите што кога полагате, договорете се со паралелката/смерот за вадење предмети и слично и седнете да учете не туку по собиранки да одите :) Колку да знаете: предметот што ќе се вади нема да биде за наредната сабота од причини што се паѓа трети април, а тоа ви е пред Велигден. Ако се вади предмет од колоквиумска, ќе се полага понеделник или среда најверојатно, под услов студентите да си најдат просторија за полагање. И на крај еве ви прелиминарен распоред:

Click me
Доколку се договориме со паралелката/смерот, каде да се обратиме после?

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Ќе се обратите во студентски сојуз на ФЕИТ, барака 5 мислам беше. Има и емаил адреса [FONT='PrimaSans BT,Verdana,sans-serif']ssfeit@feit.ukim.edi.mk[/FONT]

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Доколку се договориме со паралелката/смерот, каде да се обратиме после?
КА и ООП ни се едно до друго. Мислам дека сите ќе сакаат доколку може КА да иде еден ден порано...

RadE_Strongest

Field Marshal
Член од
31 март 2009
Мислења
665
Поени од реакции
334
што е тоа вадење на предмет?

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
што е тоа вадење на предмет?
Па кога се прави распоредот сите 5 предмети се ставени во една недела, па обично еден се „вади“ од таа недела, односно се полага наредната

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
ај ако може некој нека пише шо прашања има на усно прв колоквиум основи 2

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.874
Поени од реакции
6.929
Може некој да ми каже е-маил о проф. Арсен Арсенов?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Може ли да ми каже некој што да учам за Компјутерски Архитектури усното?
Што најчесто се паѓа?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ќе се обратите во студентски сојуз на ФЕИТ, барака 5 мислам беше. Има и емаил адреса [FONT=PrimaSans BT,Verdana,sans-serif]ssfeit@feit.ukim.edi.mk[/FONT]
Таа е бараката, али кога отидовме, искрено појезиво место немам видено. Прекрасна рушевина, од сите страни тече вода, вратите полускршени, р'ѓосани, цело со пајажини... Очај... Иначе немаше никој внатре.

Kajgana Shop

На врв Bottom