Факултет за Електротехника и информациски технологии

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
На ИНФО сум, отидовме денес од 2, и прв па мушко... ги губевме сите часови :pos2: Не очекував искрено. Дојде еден професор, ни рече колешката била на пат најверојатно нема да дојде, јас неможам да ви држам вежби зашто сте немале предавања... може да си идете:D

Иначе ај ако не ви е мака да ни кажете по некој збор за професорите и нивните предмети на Инфо во прв семестар? Еве ви го распоредот, таму се и професорите и предметите.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
На ИНФО сум, отидовме денес од 2, и прв па мушко... ги губевме сите часови :pos2: Не очекував искрено. Дојде еден професор, ни рече колешката била на пат најверојатно нема да дојде, јас неможам да ви држам вежби зашто сте немале предавања... може да си идете:D

Иначе ај ако не ви е мака да ни кажете по некој збор за професорите и нивните предмети на Инфо во прв семестар? Еве ви го распоредот, таму се и професорите и предметите.
Утре носи црвена ружа со себе, за да те препознам кој си. :wink:

H

HCL

Гостин
Изгледа да..и некој збор за професорите/асистентите?:smir:
Ајде ве молам неколку збора и за овие...електротехника-Митрески Коста, математика-Геговска Зајкова Соња, физика-Георгиева Верка, англиски-Златкоска Марија и структурирано програмирање-Чорбев Иван.

Друго, да не има некој од форумџииве да е во паралелка Д на ИКИ?

А за повозрасните на ФЕИТ ако можат да ми кажат некој збор и за Трајковиќ Владимир :)
Драган Михајлов, Коста Митревски, Сања Велева, Биљана Тунеска - Јолеска, Георгина Мирчева и Дејан Ѓорѓевиќ.

Просветлете нè нас што сме на Инфо за професориве, ве молам.
и јас сум во група д на ики , па ако може по некој збор за горенаведените професори
Некој подетално за Гиноска Маргарита?:smir:
Професорите се демони, јадат бруцоши за ужина, омилен спорт им е лов на бруцоши и нивниот фетиш е бруцош domination. Не, не се зезам, еднаш кога еден бруцош збореше многу во тек на предавања, професорот му го исече јазикот и додека предаваше си го јадеше како гумена бомбона. Нареден пат пак, пред да почне испит, професорот им подели на сите бруцоши по една тарантула за тие да ја стават во гаќи и кој нема да издржи повеќе од 10 секунди не му беше дозволено да полага. Така да, не се зезајте со професорите, моментално влегувате во светот на пеколот и вие сте робови нивни. Дури и во уставот пишува дека дозволено му е на професор да малтретира бруцосош на секој можен начин, дури и да го убие. :pipi:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Професорите се демони, јадат бруцоши за ужина, омилен спорт им е лов на бруцоши и нивниот фетиш е бруцош domination. Не, не се зезам, еднаш кога еден бруцош збореше многу во тек на предавања, професорот му го исече јазикот и додека предаваше си го јадеше како гумена бомбона. Нареден пат пак, пред да почне испит, професорот им подели на сите бруцоши по една тарантула за тие да ја стават во гаќи и кој нема да издржи повеќе од 10 секунди не му беше дозволено да полага. Така да, не се зезајте со професорите, моментално влегувате во светот на пеколот и вие сте робови нивни. Дури и во уставот пишува дека дозволено му е на професор да малтретира бруцосош на секој можен начин, дури и да го убие. :pipi:
Whoopsie. Што нè снајде.

Друже, верувам и ти некогаш си бил бруцош... Зарем одма си знаел што/како оди, уште пред да одиш таму?
Прашуваме како луѓе. Доколку сакаш да ни одговориш, одговори, не нè моткај како да сме идиоти.

H

HCL

Гостин
Whoopsie. Што нè снајде.

Друже, верувам и ти некогаш си бил бруцош... Зарем одма си знаел што/како оди, уште пред да одиш таму?
Прашуваме како луѓе. Доколку сакаш да ни одговориш, одговори, не нè моткај како да сме идиоти.
Не е тоа работата, ама сте запнале за информации за професорите ко кознај колку да е битно тоа. Ви спомнав дека нема никаква врска кој професор ви е со тежината на предметот (освен за некои предмети што имаат усно, па некои професори усното на табла ве прашуваат а други на лист), а ако ве интересира нешто друго за професорите тогаш кажете што. Во секој случај причекајте, почнете со предавања, самите ќе видите какви се. Претходна подготовка за познавање на карактерите на професорите нема ништо да ви измени.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ај глупо прашање ;D

Инфо сум и сакам да упишам
Програмирање на специјални ефекти и видео игри

А услов е Компјутерска Графика што ја као ИНФО-аш го немам слушано ... е сеа дали може да го упишам и без тоа па ке бидеме поделени као ИНФО и Рест оф Д Ворлд као со КА/ПМ и остали предмети или ?

Фала !

Bring
Up ! :tv:
My
H

HCL

Гостин
Bring
Up ! :tv:
My
Јас како што гледам програмирање на специјални ефекти и видео игри е само кај ИКИ и се води како од седми семестар, така да незнам како иде за земање на предмети од друга струка кај ИНФО, мада мислам дека би можел, а за предуслов за да го запишеш ти е исто како и кај ИКИ т.е. мораш и компјутерска графика да положиш. Пред се дека во ИНФО го немаш и го запишуваш како од ИКИ струка, со тоа што можеш максимум 24 кредити (10% од максимум кредити мислам дека беше, така да за академските е 24) да запишеш од туѓа струка.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Ај глеам тонинтре си бара другарчиња у паралека од форум па и ја да си побарам. Некој од В паралелка на форумов има?

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Утре носи црвена ружа со себе, за да те препознам кој си. :wink:
Касно го видов постот, иначе ќе земев ружичка :smir: Се гледаме во вторник :helou: ..... со ружички :pos2:

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.158
Поени од реакции
5.933
Има некој од А паралелка???

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Jас сум во Б иначе.
И имам едно прашање ама побрзо одговоретеми го зш ке станвам за брзо.
Утре имаме прв час структурно програмирање, и апла прв ни е, и пишит демонстратор 2, и ми рекоја дека ако пишит така нема да го др
име пошо демонстратори држат часови од кога ке се одржани тие часови од професори.
Па некој информација повеке...?

AleksandarT

Reckless
Член од
16 ноември 2005
Мислења
180
Поени од реакции
9
на нас програмирање ни рече денеска дека немало да има часови од демонстратори првите 2-3 недели , така да сигурно имате час

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Хммм морам да имам еден задолжителен предмет положено за да упишам 3та ? И дали има разлика дали ке земам предмет од 5 семестар или 3ти семестар како задолжителен ? Зашто нели , ние бираме :)

Kajgana Shop

На врв Bottom