Аман бе колега у сабота на полагање.....?:nesvest:...казнена...не ни битно веќе....Да ви се пофалам само дека денес го полагав и положив ПОСЛЕДНИОТ испит на електро,толку од мене и таа зграда
Не ме зезај бе,со сабота почнува и завршува секоја сесија на електро:helou:Аман бе колега у сабота на полагање.....?:nesvest:
Епа ај честито....побрзо да си најдеш работа.....:helou:
А и тоа шо викаш....:helou:Не ме зезај бе,со сабота почнува и завршува секоја сесија на електро:helou:
Иначе фала,да ви се врати
добро е што не морав јас да ги кажувам вицовите за девојкитеКога сме кај вицовите... Еве нешто за мојот пол:
~ Си биле четири сестри. Првата била грда, втората била уште погрда, третата била екстремно грда, а четвртата студирала на Електро.
~ Која е разликате меѓу момче и девојка на Електро? Па, девојката има розев калкулатор.
~ Која е разликата меѓу крокодил и девојка на Електро? Крокодилот нема бркови...
~ Зошто девојките од Електро не играат жмурка? Никој не ги бара. :nesvest:
Патем, јас сум девојка од Електро.
Честито колега, со 1000 си завршил а?Да ви се пофалам само дека денес го полагав и положив ПОСЛЕДНИОТ испит на електро,толку од мене и таа зграда
Честито и како што кажа елф13 побрзо да си најдеш работа.Да ви се пофалам само дека денес го полагав и положив ПОСЛЕДНИОТ испит на електро,толку од мене и таа зграда
Абе ја знаев дека нема да биде "целосно" слободен тој ден...ама ипак да се нема предавања у петок е исто така добра работа...а..и фала за информацијата за сајтот на ФЕИТ..:helou:Слободен нема да ви остане на жалост....
Може да добиете ваков ден кога ќе станате апсолвенти....
А во случај да ви остане ќе ви наакаат лабораториски вежби и пак исто ти се фаќа.....:helou:
Не ме зезај бе,со сабота почнува и завршува секоја сесија на електро:helou:
Иначе фала,да ви се врати
:helou::helou::helou:Абе ја знаев дека нема да биде "целосно" слободен тој ден...ама ипак да се нема предавања у петок е исто така добра работа...а..и фала за информацијата за сајтот на ФЕИТ..:helou:
Шегувањето (на своја сметка) се смета за тресење глупости? Кул, фала ти што не просветли и воедно културно не посоветува мене и колегите.Не треси глупости.....време има зависи колку те бива да си го организираш
Не треси глупости.....не правете хорори каде ги нема....
Не треси глупости.....не правете хорори каде ги нема....
Исто не треси глупости....
Честито!Да ви се пофалам само дека денес го полагав и положив ПОСЛЕДНИОТ испит на електро,толку од мене и таа зграда
Обично ваквите шеги се сваќаат сериозно (и тоа од оние што не се на електро).....и си праавт погрешна слика за факсот....електро не е затворШегувањето (на своја сметка) се смета за тресење глупости? Кул, фала ти што не просветли и воедно културно не посоветува мене и колегите.
Абе незнам ни јас распоред... забегале стварно со странаваАбе има некој инф за утре за паралелка А..од колку саат сме..шо предмети иаме..???
Филиповска?? :uvo:Обично ваквите шеги се сваќаат сериозно (и тоа од оние што не се на електро).....и си праавт погрешна слика за факсот....електро не е затвор
затоа не многу соодветни.....нели....
подобро ќе беше да се спомнеше вицот со кинеската скрипта, него диопптри ќелавост или сексуален живот.....
или нешо вака.....
Излегувам еднаш месечно, понекогаш дури и два пати.
Шифра: Соња
Продавам огромен арсенал оружје, почнувајќи од ладно (ножеви, секири, мечеви, пиштоли), продолжувајќи со митралези, минофрлачи, гранати, противтенковско и противавионско оружје, завршувајќи со топови, тенкови, хермелини и воени авиони (за кои ќе се договориме на страна, бидејќи нив не смеам да ги носам на факс).
Шифра: Сашо
Спуштам секаков вид работи, најчесто муабети. Дополнително сум подготвен да платам на секој што ќе се насмее на тоа. Цена по договор (ако успееме да се договориме).
Шифра: Перо
Играм на секаков вид свечености, а во меѓувреме можам да зборувам секакви глупости. Најчесто тоа го правам на вежби, но по договор можни се и други алтернативи. Играм и на шипка.
Шифра: Игор
Предавам по неколку книги за еден час. Баш поради тоа и го напишав претходниот оглас.
Шифра: Пак Соња
Викам!
Шифра: Сузе
Кратам поени по желба. По моја.
Шифра: Кире
Успивам на часови. Бесплатно.
Шифра: Драган, Данчо, Димитар
Будам на часови. Мошне ефикасно и сигурно.
Шифра: И пак Соња
Предавам по 20 задачи, 20 дефиниции, 20 теореми, 20 докази, 20 последици и тук-таму по некоја грешка на еден час. Замислете што правам на 4 часа по ред...
Шифра: Марија Коши
До претпладне се мразам себе, а после тоа ги мразам сите.
Шифра: Дејан
Не давам втори колоквиуми и семинарски... Или не... Ај ќе го пишам пак огласов попосле.
Шифра: Димитар
Давам домашни работи за секоја пригода и свеченост по принципот: колку помалку време, толку повесело.
Шифра: Сашо
Менувам задачи и бодови на колоквиуми и испити. Понекогаш и после нив, со мотото: студентот е секогаш во право, освен кога не е.
Шифра: Татјана
Решив да нема втор колоквиум, а да дадам семинарски... Ама сепак сеуште не сум сигурен... Веројатно ќе размислам до утре... или другата недела (можеби месец).
Шифра: Димитар
Нудам брз факултетски интернет на студенти. Еднаш-два пати во текот на денот.
Шифра: Тото
Е да бе... Шо барам ја тука кога не предавам? Све ја...
Шифра: Јани
:pos2::pos2::pos2: