- Член од
- 10 февруари 2008
- Мислења
- 3.947
- Поени од реакции
- 2.060
А какви се гласините за Леонид по електротехника?
Олабави се колега не му ја мисли толку....:helou:цццц немојте вака да ми праите сеа...
УУУ најгласни....:nesvest:Glasni se glasinite.....DD
Да да и ја сум у А...и топ е ако остане вака...петок да ни биде слободен...ама по се изглеа тешко..ке го мењаат денес..а иначе од предметиве електротехника ми се глеа некако најтежок..у право ли сум??кај сте бе колеги (бруцоши)? во која група сте? јас сум група А, утре немам предавања. има уште некој група А?
Да да и ја сум у А...и топ е ако остане вака...петок да ни биде слободен...ама по се изглеа тешко..ке го мењаат денес..а иначе од предметиве електротехника ми се глеа некако најтежок..у право ли сум??
Брат ајде не ме плаши бе. Рано е уште за мене за факс, но со тоа што го кажуваш ме плашиш.ај само мало предупредување до колегите бруцоши да не се радувате на слободен ден бидејќи и тој ќе ви се скрати кога ќе ви стаат лабораториски вежби па кога нема да ви бидат вежбите погодени временски па кога ќе дремете по цел ден на факс.
Ама немојте одма да се разочарате бидејќи... бидејќи ќе се навикнете:smir:
еј и уште нешто кога се доаѓа на факултет сите се полни со оптимизам, ентузијазам, но сето тоа трае до... прв колоквиум.
Ај, ај не ме сваќајте толку сериозно:back:
Брат ајде не ме плаши бе. Рано е уште за мене за факс, но со тоа што го кажуваш ме плашиш.
И јас се надевам на мали промени, петокот ми е слободен и сакам така и да остане. Ви го видов распоредот на Д група,секој ден до 8 часот, мислам можеле и трета смена да ве стават, да седите докај 2-3 саатот по полноќЗашто бе по се изглеа тешко да ни остане? Па ако мислиш дека од корен ќе го мењаат цел распоред со се слободни денови и курци-палци, тогаш зашто воопшто го правеле првичниот распоред? За да се занимаваат?Не бре, мислам дека мала смена само ќе напраат, за тоа што им излегло дека не им одговара... Бар јас сум оптимист... И мене ми е слободен петокот, Д група
![]()
Колега ? :helou:.Денес не дое електротехника така ?Не е битно кој каде е битно е да се дружимеИначе има некој у Г-група?