Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
А какви се гласините за Леонид по електротехника?

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
кај сте бе колеги (бруцоши)? во која група сте? јас сум група А, утре немам предавања. има уште некој група А?
Да да и ја сум у А...и топ е ако остане вака...петок да ни биде слободен...ама по се изглеа тешко..ке го мењаат денес..а иначе од предметиве електротехника ми се глеа некако најтежок..у право ли сум??

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Да да и ја сум у А...и топ е ако остане вака...петок да ни биде слободен...ама по се изглеа тешко..ке го мењаат денес..а иначе од предметиве електротехника ми се глеа некако најтежок..у право ли сум??

Зашто бе по се изглеа тешко да ни остане? Па ако мислиш дека од корен ќе го мењаат цел распоред со се слободни денови и курци-палци, тогаш зашто воопшто го правеле првичниот распоред? За да се занимаваат? :) Не бре, мислам дека мала смена само ќе напраат, за тоа што им излегло дека не им одговара... Бар јас сум оптимист... И мене ми е слободен петокот, Д група :pipi:

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
ај само мало предупредување до колегите бруцоши да не се радувате на слободен ден бидејќи и тој ќе ви се скрати кога ќе ви стаат лабораториски вежби па кога нема да ви бидат вежбите погодени временски па кога ќе дремете по цел ден на факс.
Ама немојте одма да се разочарате бидејќи... бидејќи ќе се навикнете:smir:

еј и уште нешто кога се доаѓа на факултет сите се полни со оптимизам, ентузијазам, но сето тоа трае до... прв колоквиум.

Ај, ај не ме сваќајте толку сериозно:back:

Член од
12 мај 2008
Мислења
1.495
Поени од реакции
38
ај само мало предупредување до колегите бруцоши да не се радувате на слободен ден бидејќи и тој ќе ви се скрати кога ќе ви стаат лабораториски вежби па кога нема да ви бидат вежбите погодени временски па кога ќе дремете по цел ден на факс.
Ама немојте одма да се разочарате бидејќи... бидејќи ќе се навикнете:smir:
еј и уште нешто кога се доаѓа на факултет сите се полни со оптимизам, ентузијазам, но сето тоа трае до... прв колоквиум.

Ај, ај не ме сваќајте толку сериозно:back:
Брат ајде не ме плаши бе. Рано е уште за мене за факс, но со тоа што го кажуваш ме плашиш.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Брат ајде не ме плаши бе. Рано е уште за мене за факс, но со тоа што го кажуваш ме плашиш.
:pos::pos::pos:

Абе па и ти, рано ти е уште од сеа да се секираш. Имаш време...
Како и да е, колегата е во право :):):)

Д

Демијан

Гостин
Ја сум Г група,досега имавме само МАТ не е тешко сеа за сеа,за понатаму ќе видиме...

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Бреееј еден куп колеги и колешки имало тука бе. А група сум и јас, ајде кажувајте се кои сте да ве познаам во понеделник :)

Д

Демијан

Гостин
Не е битно кој каде е битно е да се дружиме:):)Иначе има некој у Г-група?

Mainframe

Mr.Goodkat
Член од
14 јануари 2008
Мислења
336
Поени од реакции
30
Зашто бе по се изглеа тешко да ни остане? Па ако мислиш дека од корен ќе го мењаат цел распоред со се слободни денови и курци-палци, тогаш зашто воопшто го правеле првичниот распоред? За да се занимаваат? :) Не бре, мислам дека мала смена само ќе напраат, за тоа што им излегло дека не им одговара... Бар јас сум оптимист... И мене ми е слободен петокот, Д група :pipi:
И јас се надевам на мали промени, петокот ми е слободен и сакам така и да остане. Ви го видов распоредот на Д група,секој ден до 8 часот, мислам можеле и трета смена да ве стават, да седите докај 2-3 саатот по полноќ :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom