Факултет за Електротехника и информациски технологии

Член од
20 февруари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
Јас бев и си земав индекс се е ок.
Првин ги даваа само тие што се приватна квота а државна не беа готови па за ден два и нив ги средија.
Него дајте тие што веке сте на ФЕИТ кажете за физикава 1 кој е заебан професор од тоа имам најмногу страв.

Член од
11 јули 2008
Мислења
26
Поени од реакции
0
Првин ги даваа само тие што се приватна квота а државна не беа готови па за ден два и нив ги средија.
Него дајте тие што веке сте на ФЕИТ кажете за физикава 1 кој е заебан професор од тоа имам најмногу страв.
po fizika profesorite vo princip ne se losi osven margarita, ne tretira kako osmoodelenci isprasuva na cas i takvi gluposti, ali ok e. a najdobra e Hristina najdobro predava i ne e stroga

Елф

of Northern Mirkwood
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.373
Поени од реакции
148
po fizika profesorite vo princip ne se losi osven margarita, ne tretira kako osmoodelenci isprasuva na cas i takvi gluposti, ali ok e. a najdobra e Hristina najdobro predava i ne e stroga
И сите ве поздрави Ласко Баснарков....:pos2::pos2::pos2:
Не би требало да имате проблеми со физика, ќе си ја решите таа збирката не ми теќиње како се викаше и немате гајле ... за херои има и савељев...!!!
Физика се горе-доле ок сите....

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
Колеги, се знае ли распоред по групи, кој кога почнува на 1 октомври?

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.858
Поени од реакции
5.709
за физика кец па и двојка гледајте на колоквиуми да си го положите зашто така е најлесно. и да, пазете се од Марга :pos: :pos: јас физика кец 101 пат го полагав кај неа, значи немаше сесија Димче да не полага физика кец :pos: и никако да положам. на крај го презапишав кај Верка и од прва го положив со 9, а од асистентите немајте гајле и Ласко и Лихнида се супер, но ако можете да избирате одете кај Лихнида

Член од
20 февруари 2008
Мислења
11
Поени од реакции
0
за физика кец па и двојка гледајте на колоквиуми да си го положите зашто така е најлесно. и да, пазете се од Марга :pos: :pos: јас физика кец 101 пат го полагав кај неа, значи немаше сесија Димче да не полага физика кец :pos: и никако да положам. на крај го презапишав кај Верка и од прва го положив со 9, а од асистентите немајте гајле и Ласко и Лихнида се супер, но ако можете да избирате одете кај Лихнида
Абе мене Лихинда ми е на подготвителна така да жената не ми изгледа на страшна.
Сега за сега се е ок си предава и се е под контрола а кој знае за понатаму.

Oi!

Член од
26 август 2008
Мислења
313
Поени од реакции
6
znae li nekoj koga ke bidat formirani grupite, od koga pocnuvame, i koa se prijavuva kaznen ispti??
Де бре...уште не почнати прашуваат за казнени испити...и немој така да размислуваш...тек ако дојде до тоа ке се распрашаш..

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
ке има ли казнена, ај уште нешто да се положи ако може?

Gebels

Ела да те бац’м!
Член од
15 март 2007
Мислења
681
Поени од реакции
4
ке има ли казнена, ај уште нешто да се положи ако може?
Ќе има. Во сабота. Пријавување најверојатно во среда. Спремајте по една Богородичка, по една пријава, и навали! :)

Член од
20 мај 2008
Мислења
961
Поени од реакции
43
кај сте бе колеги (бруцоши)? во која група сте? јас сум група А, утре немам предавања. има уште некој група А?

Д

Демијан

Гостин
Лошковска и Кацарска.Ги бие глас дека се едни од назаебаните професорки на електро?

Kajgana Shop

На врв Bottom