G
GoddessOfRock
Гостин
Во Струмица ги има истите, и со рамки во различни бои. Во оптика Сфера, Глобал втори спрат.каде да најдам вакви!!!?? нема исти вакви слични се продаваат по продавнички и на разни места!!
Во Струмица ги има истите, и со рамки во различни бои. Во оптика Сфера, Глобал втори спрат.каде да најдам вакви!!!?? нема исти вакви слични се продаваат по продавнички и на разни места!!
ехехеее во Струмица кој ке иде зборам за Скопје.... али ајт сепак фалаВо Струмица ги има истите, и со рамки во различни бои. Во оптика Сфера, Глобал втори спрат.
Само што порачав од амазон...
proud owner
Само што порачав од амазон...
се исплати ако порачаш 2-3 пара, околу 2$ е пар наочари, пакетот и испораката е 8-10$ зависи од продавачот, можеш и да се договориш за поефтино како што направив јас, му правив пп и му реков да ми стави реална цена за испорака зошто е x4 од самата пратка. Се согласи и ми ја намали, сега само чекам да ми стигнат 1-7 мај би требало да бидат тука.Можда малце офтопик, али колку се вака а колку се од амазон?:smir:
:wink:Ja gi zemev ovie pred 2 nedeli posle 6 meseci zjapanje u izglog, na rasprodazba iako sepak bea preskapi, ama cvikeri mi se slaba strana :lol: