Nokia за 2007ма

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување

Нокиа за 2007ма

• Вкупно гласачи
    30

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
Локација
Usa
Веб-сајт
meettomy.site
непознатите модели или пак подобро да се изразам недоволно продаваните модели кај нас нема да ги наборјам. Исто така во листата ќе бидат модели и од 2006/2005 што сеуште се продаваа во 2007.

Вие гласајте си за вашиот фаворит и дискутирајте зошто сте го дале гласот баш за тој модел, во листата ќе биде наброена и Н95ка а некои ке гласаат за Н73 - можеби повеќе на дизајн им се допаѓал, или поради цената итн... :) па на крај ќе видиме кој победил и зошто победил :)

јас гласав за Н73, најмалку поплаки имаше, најстабилен во цена на пазарот е а воедно и наретко на сервис доаѓаше, Н95ки кои со сигурност помалку се продадоа оваа година за разлика од Н73ки повеќе ми доаѓаа за сервис одколку Н73ки, а за Н80ки неќам да коментирам... не ни сакав да го ставам на листата ама ајт да не ме каменуваат Н80 корисниците :pos:

Н73. Дефинитивно најдобар према однос цена/перформанси. Совршена камера, одличен екран, прегласен звучник. Едина мана што е без WiFi.

Нормално Н73 го имам повеќе од една година и ги оправда сите пари што ги дадов за него.Батерија супер за камера немам зборови глас прекрасен е сега нема WiFi јеби га не ми игра голема улога тоа.Уште да му најдам добра црна маска би било супер али се е фалц.

Нормално Н73 го имам повеќе од една година и ги оправда сите пари што ги дадов за него.Батерија супер за камера немам зборови глас прекрасен е сега нема WiFi јеби га не ми игра голема улога тоа.Уште да му најдам добра црна маска би било супер али се е фалц.

Значи излегол у 2006та?...

ja glasav za n73 spored mene nesto so e najnaj napraeno od nokia i misalm deka e najprodavan, top kamera,symbian,dizajn onaka ama zadovolitelen ekran top se e top samo negostatog wifi

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom