Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се работи само за брзина и адреналин. Како што опушта и смирува убава и спора вожна на мотор, така не може ни лексилиум.So motorot se razbira brzina i adrenalin, ama istoto mozes i so kola da go dobies.
Не се работи само за брзина и адреналин. Како што опушта и смирува убава и спора вожна на мотор, така не може ни лексилиум.
Nema vrska.... imam polozeno vozam i kola ama NE E ISTO CUVSTVOTO u kola i motor vozi nekoj besen motor pa ke vidis...........Море море сите форумџии заљубени во моторите. Ке ве видам кога ке можите да возите коли, па во кола се прават и други работи освен што се возиа тоа на мотор тешко... Ке се правите пишман за ова што го пишувате сега
![]()
Aбе луксуз може и стан или куќа да ти понудат, ама не е истиот луксуз, така? Затоа, не можеш да правиш такви споредби. Луксуз...Кола или мотор се купува прво поради потреба од превоз, а освен од потреба се купува од љубов (што веќе е луксуз во смисла на потрошени средства, а не во смисла дека добиваш нешто луксузно).4te trkala luksuzot so mozat da ti go ponudat ni motor ni niso ne mozat da go zamenat
Штознам, јас на мотор пораснав, имав ендуро уште во 8-мо одделение, се сложувам дека има адреналин, забава уживање, но многу ме нервираше дур немав положено за кола ми се дешаваше ова... Секаде си одев пешки претежно, ко ке имав некоја поголема потреба си го возев моторот. Стално се дешаваше истото. Излегувам од дома сонце супер. За пола сат знаеше да врни да истура, и јас во јуни месец да одам по доктори и да сум настинат. Затоа повеќе сакам кола. На мотор поголеми ти се шансите да настиниш, макар и да не врни, да е ладно. Некој ке речи ке се облечиш... колку сакаш облекувај се не е истото како да седиш в кола и да ти е пуштено парното/климата.Nema vrska.... imam polozeno vozam i kola ama NE E ISTO CUVSTVOTO u kola i motor vozi nekoj besen motor pa ke vidis...........
Штознам, јас на мотор пораснав, имав ендуро уште во 8-мо одделение, се сложувам дека има адреналин, забава уживање, но многу ме нервираше дур немав положено за кола ми се дешаваше ова... Секаде си одев пешки претежно, ко ке имав некоја поголема потреба си го возев моторот. Стално се дешаваше истото. Излегувам од дома сонце супер. За пола сат знаеше да врни да истура, и јас во јуни месец да одам по доктори и да сум настинат.На мотор поголеми ти се шансите да настиниш, макар и да не врни, да е ладно. Некој ке речи ке се облечиш...
Автомобил во зима, Мотор - лето :motor: :icon_cool