Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам врз која основа се прави споредбата? Дали според практичнонст или едноставно стил и имиџ.
Во секој случај автомобил возам веќе 2 години и се разбира никој не може да ја оспори практичност на еден автомобил. Но 2-3 пати во животот се имам возено на мотор, тука мислам на оние мотори над 500 кубика каде што во моментот кога ќе тргнеш адреналинот од очи ти се гледа.
Желба ми е да ги имам и двете и да уживам и во моторот и во автомобилот. Не можам да се одлучам ни за едно ни за друго. Еве сега откако заврна снегов како така со автомобилот можеш да се движиш, ајде да видам некој со мотор да се обиде на -10 целзиус во 2:00 сабајле да вози накај дома.
Но затоа пак со моторот можеш да се паркираш каде сакаш и кога сакаш.
Koла си е кола,мотор си е мотор.И двете си имаат свои предности,Кола за у зима,мотор за лето,но за адреналин ниедна кола енможе да се спореди со мотор.Ја сепак првенство му давам на моторот
Kola vo sekoj slucaj, a za tie koi velat deka ne postoi avtomobil koi mozi da mu konkurira na motorite vo zabrzuvanje i vozbuda neka go poglednat videoto pa potoa ke zboruvame.
Море море сите форумџии заљубени во моторите. Ке ве видам кога ке можите да возите коли, па во кола се прават и други работи освен што се возиа тоа на мотор тешко... Ке се правите пишман за ова што го пишувате сега
![]()