Колку девојки познаваш што се невини?А јас се кладим дека 90% од мушкарциве што се јачаат, ако фатат женска поодат 2-3 месеца и малава собира муда и му рече-срцка слушај, пред да поминеме во поозбилно стање, морам да ти кажам една работа. Јас кога сум сингл, знам често онака да си излеземе со другарките да мавнеме 3-4 џин-тоници, водка-боровници (и останати вагинални пијачки) да си пикирам некој типац што ми фаќа око и квалитетно да си се исплескам вечерта-па да ве видам јуначишта дали ви е сеедно или пиете Нектар сокче. Или уште да додаде и зачин-и тоа не е се. Кога работев на брод 2-3 месеца без секс па кога сум грабнала тоа морнарите и тие симпатичните богаташи. Па кога бев во Шпанија на одмор, што имаше еден Србин мускулест како сме се пукале на плажа најдобар секс во живот. А за нова година во Будимпешта имаше еден Италјанец кога ми извади еден дебел мрсен алат па кога почнав да вриштам од блажоини. Ај сега замислете си дека вашата девојка што ја имате моментално ви го кажува ова. Гадно а? Ај сега размислете што ќе пишете на темава.
Девојки, ако сте по спортот, поарно ќутете си за што сте правеле во минатото, или асален дечко-тешко, туку нечиви спортистки ќе си останете, не сме во Амстердам или Прага.

Јас никогаш не сум сакал невина, свесно сум сакал да биде предходно ебана.
Како јас сум сфатил дека еднаш пробано мора да се мења, мислам дека и таа ќе биде таква.
Кој бара невина нека си бара невина.
А и спрема твоето подобро некој од странство да ја дупел, одколку некој продавач во државава, па да се сретнат случајно пак.
На крај краева ако си сака таа да се онади ќе се онади.
Најпаметни се оние кои од малечки ги учеле се да пробаат