samo taxi,mrazam guzvi turkajnci i takvi slicni rab...edinstveno koristam avtobus da si zaminam doma..poso ne sum od kaj so sedam sega...tuka ucam cekame taxiiii ::salut:
а бе со автобус и ке си отидеш кај што сакаш, и ке сретнеш некој што не си го видел подолго време, па може нешто смеење да падне, ама за смрдење летоска тоа е нешто ненормално, кога ке крене рака некоја теткица па кога ке видиш еден круг под мишка да ти се стемни
Со такси некако ми е подобро. Знам дека ке стигнам на време, нема гужва, непријатна миризба. Во автобус се возиш секакви типови, па застанување од станица на станица...Таксито преовладува кај мене
Абе у Скопје поише се исплати со автобус пошо плаќаш само 25/30 денари а ќе го поминеш пола град...А ако идеш со такси...мнооогу лесно може да те одере и до 150 денари...Се исплати само ако идат повеќе луѓе...даваш по максимум 40 ден...јбг
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.