Само адреса да ти најдам ќе видиш и јас колку сум видовит, и бонус ќе ти кажам дека и на некој форум си постирал за ова :wink: и сте тоа за само 500 денари без данок.Знам шо мислите ама финтата е шо женава никој не знаеше која е. Прв пат во живот ја виделе луѓево. Ко кажвев дома за то ми викаја дан сум измислувал. И ке речите општи информации. Од кај тие знает толку информации шо јас на никој не сум ги кажал освен сега овдека. Од кај таа успеа тотално да ја опишит вујна ми во карактер ако ја немат видено. Од кај таја успеја да го опишит дедо ми (другиот) на карактер иако тој беше всело моментално. И од кај знела дека јас и дедо ми имаме исти карактер иако ниту мене ме немаше видено ниту него го имаше видено. И јас не вервев.... до вчера. Да ти се десит онакво нешто ептен е морничаво.
КОЧИ !!тук шо јас овде да пишам. убо ми рекоја не се занесви не праќај на интернет. запиши си го на лист за да видиш дали ке ти се исполнит стварно то шо ти рече. ама јас не можев да издржам а да не напишам овдека. ај бриши ако требит темава. јеби га сеа. прво слушни ја женава ако ја најдиш шо ке ти кажит и после пиши овде дали стварно била или не била видовита. а иначе мартин тазе бев трезен. не бев ни пијан ни на дроги.
Не сте прави, да знаете дека има луѓе со натприродна моќ, кои можат да погодат многу нешта. Не станува збор за разни гледарици со кугли и што ти не, туку за обични луѓе. А, меѓу народот владее злоба, и честопати се сојузи со нечистиот, за да напакости некому. Има такви кои ги мислите за пријатели, па дури и роднини, кои ви мислат лошо, и со разни нивни дејанија, се спремни да ви напакостат. Кој осетил, тој знае...
Напротив, не се работи за „селски општини“, туку за поголемите градови. Не знаеш, можеби токму роднината ти мисли и прави лошо...Многу си у право!!!само можеби лугето што немале допир до тие селски општини,незнаат,па и да си цел живот у скопје сите роднини да ти се тука како би дознал за ваквите работи?