Аго е поим за андерграунд рапот во Македонија. Аго е првиот кој има свој ХИП-ХОП лејбл. Аго е чоек шо се курчи, а нема многу да покажи со рима. Али Аго ја прави забавата легендарна. Јас не присуствував на ова шо ќе ви го кажам сега, али на еден настап на легијата ( она старата екипа ) значи пред добри 3-4 години знајш си рапуваат момциве си прават забава и влегува Аго и застанува одма пред бина.... Џака замира, Легија исто... Али пошто тогаш изладија односите меѓу Џака и Аго (аго го има натепано џака и џака до ден денес му го има страво), Аго ништо не направи, само се качил на сцена and rock tha mic! и потоа после една-две песни си заминал...
плус Аго е еден од најдобрите хип-хоп продуценти, ако не и најдобар во македонија. Али пак ќе речам, за МС е тапа
Фала КУРЦУ еден квалитетен пост во врска со Аго.
Нема да коментирам каков продуцент е, има бомба студио, али со оглед дека ми е тиња како чоек, не го пратам, па не ме ни занима. Али ете, ќе го зеам за делумно точно твоето мислење, дека е еден од најдобрите у мкд.
Дали го тепал Џака или не, незнам, само знам дека ако го напраил тоа, ондак е тежок Сељак.
И да, поим е за андерграунд рап у Мкд, иако е Срање. И има многу подобри андерграунд рапери од него.
А ако има прв хип-хоп лејбл у мкд, ондак, само тоа е за почит кај него.
Сафродизијак цела плагијат таква не праам па да ме плакаат
Само еден ебан стих на Пики-Сипи ја убива цела ебена животна дискографија на Аго.
"Дедо ти бил кодош, а дедо ми Гемиџија!"
Ха!