Хипхоп културата надвор од нашите граници

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
според мене...не знам зашо...али од ЕМИНЕМ поШИТ рапер немало и НЕМА да се роди... и не туку ми кењајте за тек да не ве скинам...тек мене ми е идол..моам за татко да го зеам...или он мене за син,...како сака он. хахахахаха... него сеа на биг скуб на 15 месецов искача новиот монстеррифик...а K.O.D на Tech N9ne искача октомври...мама ке ебава...еве нешо од него...
нема у школо да идам само да го слушам албумот едно 2-3 дена.... а ја го слушам тек 2 години...го слушнав коа искочи MLK...Midwest Choppers..ајјјјј...:drk::drk: нема рамен другари....

П.С
ИМА ЦЕЛА ПРИКАЗНА ПРИКРИЕНА ПО ПЕСНИТЕ СТАРИ ОД АЛБУМИТЕ КОИ СЕ ПОКЛОПУВААТ ! ! ! читајте подоле на видеото коментари шо како...ова е више игра...леле ке си приумрам... ако иде негде на балканов нема на одмор 3 години да идам само да го видам и слушнам...
дечко кај го читаше вицов? еминем шит рапер? хааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааахахахаа

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
dechko kaj go citase vicov? dobra sega
можда пошо никад не сум го слушал еминем неам оформено мислење...али со тие траки како we made you или лирики како guess who's back with a brand new rap...некако не ми е за рапер...боље како али џи нешо да исмева срања...али :toe:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
abe po talentiran raper od em nema nikogas da se rodi.. so takov recital i site skillovi koj gi poseduva :)

El 'Borracho

Riot Maker
Член од
18 јули 2009
Мислења
822
Поени од реакции
238
Еминем и Тек се два различни поими. Ама и двајцата се на исто ниво. Двајцата се едни од најкреативните рап умови на сите времиња. Големината на Еминем е што нема влакна на јазикот и можи подобро да се изрази со рими одколку си зборови. Dr.Dre - најголемиот од сите во оваа култура, чим го одбрал Еминем за негов артист, значи нема грешка.. истото важи и за Busta, The Game, 50 Cent, Obie, Croocked I и да не ги редам сите aftermath артисти. Големината на Tech N9ne е што братот од кога почна како андерграунд рапер не сакаше да потпиши договор со голема издавачка куќа. Братот успеа да создаде своја издавачка куќа и да продаде 1 000 000 копии т.е. да добие платиниумска плоча без рекламирање, промовирање од страна на некоја голема издавачка куќк. Тој е единствениот рапер шо го има ова постигнато. Друг нема. Затоа неможиш да споредиш Еминем со Tech кога тие двајцата се на исто ниво на креативност, што е најважно за правење на рап музика....

И за крај да ставам видео кое ги содржи и двајцава мајкоебачи :) па сами кажете дали вреди да се споредуваат..... втор е тек, трет е Ем,..... има и други познати рапери меѓу кој и легендарниот RZA и KRS-One....

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
На денешен ден во 1996 година беше убиен еден од најдобрите рапери на сите времиња Tupac Amari Sakur. Respect до него, почивај во мир!

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
13.09 RIP 2Pac . . . King of the West

Ajde site znajme za Em, Dre, Tech . . . itn. Bash me interesira da slusnam sho imate da kazite za ..........

Edna od mojte omlieni na busta od negovite 400 ... barem jas tolku imam lol =D

Rbeatz

Слакер
Член од
13 август 2009
Мислења
169
Поени од реакции
99
Еве трака од новиот албум на Раким(Тhe seventh seal) што треба да излезе сеа скоро....Мајстор пичку матер, толку!!!

vejkem redno bese da se vratat old school facite, da pokazat sho e prav hip hop, a i toa zabelezuvam, starive faci site nekako kambek pravat, krs, rakim, dre sea detox, eminem ... itn itn

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
колку се разочарав од последниот албум на Lords of the Underground...:tapp:
не очекував до толку да се променат...

Wannabemceez

Welcome to my WORLD!
Член од
17 јули 2007
Мислења
909
Поени од реакции
20
Јас немам многу коментар за Busta освен да кажам дека е многу спремен да направи атмосвера...Видете го клипчево...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom