Хипхоп културата надвор од нашите граници

• Креатор на темата Креатор на темата ThugProphet
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде малце класика... да се вратиме на добрите времиња :wink:

Што ќе кажете за песнава?:wink:
И баш ме интересира која беше причината што се скара Juice со V.I.P не сум запознаен со тоа ај нека појасни некој:)
Текстот е закон, го имате на клипот...баш ме интересират ваши мислења околу песнава.

a za ova treba muabet????????
spored mene najdobra rap grupa !!!!!!!! wu tang clan aint aint nothin to fuck wit!!!!!!! tiger style!!!!!!!!:)

Ajde malce luge da se vratime na nivo MAKEDONIJA i da se gordeeme so nasheto ...

RESPEKT

Patem na ovaj sleden post sakam odogovri od onie koj sto vistina go razbiraat tekstot ... ova e edna od najrealnata lirika sho ja imam slusnato vo denesnicava, nz koj e bratov, nz ni koga e snimena trakava, ama znam deka e TIGHT AS A MOTHERFUCKER ... pozz

Рецензија :pipi:
Немам коментар...
Толку добра трака и толку добро искочи спотот ...
Најсмешен инсерт : Духот
На татко ми од ташаците ...
и во моментот притиска црн патлиџан.
Најдобар дел: Делот на Нло поради изјавите ! и односот со камерите!
Нај впечатлив момент(секако за мене ова зборам) : Мајкот на делот на Бранко ... од прв поглед љубов :pipi:
Иначе песната е скратена од онаа што беше мастеринг за време на снимањето на спотот ... и според мене маалку подобра беше со тие инсерти што се извадени од траката но и понатака останува за мене најдобро дело од Днс екипа :helou:

Еве нешто од најдобриот freestyler на сите времиња.Од него се учи да се рока Fs...

Страшна добра комбинација е тракава.Се е брзи усти...растурат :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom