Koa ke go ispee nekoj tretiot delo od Greenout - Nekoi skopski banditi/bassot mu davam raka
Eve vi i lyrics
Ha..R.N.S stradame,sereme,pereme tufki bereme tufki pa curi duri bereme.Dereme ti me shtereme ti primeti me eneme ti sine gjinesh mene me demenesh i te secheme.Po ritam techeme vlecheme dimni vecheren dimi pa chim kje recheme Green Out i stihot techen e.Pecheme kjecheme ko kjecheri vo ringot ste,gumite sparingot e filmot vie ste glumcite,kartingot se ubivte gumite dupnati se gubite nash e oskarot i peharot i chudi se.I vikash ludi se trudi se duri ne zatrudnevte vo tugji kukji kurvi ste vo plukji pak se gushite.Chuv deka sakate sechenje..dali go sakate vaka li sakate rafali taka li ? Tuka me pogodi puka me kokodi sukame rakavi goreme kako meduzi bluzi flekame neka me tuzhi stilot bushi brz ko drsko uzi.Fakalavista momci beshe dovolno ko vo novo povolno ruvo na stil i topi olovo ko Kondovo neproodno ni Chair pak,Tonyo San,Green Out i neshto poishe brat.
Pa nekad premisli promisli dali dozvoli,dozvoliv da si tuka pa sedi si vidi si chekaj ti kako si ? Koga si me zanima ne probaj si ako sredish ti dobar si,ako ne veter i magla si.Nejkam fejkeri,blejkeri,party kreteni,veteni,vrateni doma pred polnokj raperi,draperi,krateri ostavam postava ubivam lirichno,mislichno glumam,dobivam,probivam..ha ha luduvam.Sakate rima da klima glava vo prava linija mini ja,kini ja,primi ja,snimi ja sakate veshtina,kako da sakate da sum vo forma rimi na norma mini platforma site ve snema odma.3jca sme isto ko 1 si dole beden vo bedem pagjash na nisko ko kvisko isto na kvizot i glumish podot go ljubish se gubish ko kurva kjurish vo poraz ti stavam crno na obraz te nema odma.Nekoi skopski banditi zapamti gji na ritam rapidni si kopash dupka poveli propadni kako nikoj do sega ti begash srekja si meta,pu pu pu pukaj te sledam.Iako filmot e takov togash go glumam vo pravo,banditite buda zmajot 4 ever jak sum do krajot nindza kakao boy lavot na instrumenti rent a bent agenti Vlae reprezent sme urbani legendi.
Green Out shto sakate zabava rimite nashi vi pravite dvizhite glavi so malite rapavi gleam alkoholi vadite teravi terame skokavi paniki kariki namali tempo pa poveli navrativ zaborav stavi gji tugjite mali podgotvi gji zamene spazi gji ko nekogash zgazen .Go pravat nivoto da se namali promeni chinat ponataka doagjam frlajki shuriken kako na poleto polno so napadi navali shabanot padna na patot i zbor sho ne beshe kazhan na start i barajki vojna kako razonoda i sepak bitka koga pod bitkata zavrshi K.Sega se secnav nema ni veza nema ni kade ne baraj sakame dvizhenje dvizhenje ko shto secheme secheme i ako protiv rechete posle neznaete izginavte,no pamtete Tony koga vi reche "STIHOT VECHEN E".Iako prechite na konecot visite pak odam po Strobery Till po patot na visinite,tamu se finite gji nema ni zlobite.Primite sochuvstvo..zapomni koga jas si otidov.