Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакав директно да му реплицирам на овој од Бога омразениот ама која е целта?
Факт е дека од секогаш постоеле хејтери... fuck 'em....
Repliciraj so sakash u vrska so temava,ke ti vratam i ti ke bidesh poniskiot.
Ima Ubav rap.Ima stvari so mene me bendisuvaat iako si slusam strogo metal.Ali faktot za nacinot na koj site napravia pari,i stanaa slavni,e toa e pricina poradi koja nema nikad da ja pocituvam taa muzika,nitu toj stil na ziveenje.
Епа шо сереш тогаш, од кај знаеш ја или било кој друг член на форумот што ќе го прочита твојот пост типичен за мало искомпелсирано металче каков рап слушаме, па шо зема да солиш памет демек ќе ни кажуваш од кај потекнувал рапот, молим ти се, ич неам намера да влегувам во дускусија со ограничени типци како тебе.
И за таа првата реченица, би подразмислил убаво да сум на твое место.. пред да ја напишам нели...
Of lele! Slusaj se so zborish,"Od kaj znaesh nie kakov rap slusame" ROFLMAO!
Kakov rap i da slusate napraven e od seriski ubici,ako toa ti odgovara,mislam deka ti si ograniceniot?
I ja ne ti solam pamet od kaj poteknuva rapot,loshoto e so ne znaete ni so slusate a site ste jaki faci,na site gakite vi se gledaat poso farmerkite vi se do kolena,i posle metalcite se nikakvi,nebanjati vakvi takvi,razmisli malce za toa " neam namera da vlagam u diskusija so ograniceni tipci"
Me boli cef mene so e tvoe mislenje za mene,ako sakash da zborime za rap,ili ako mislish deka stvarite za rap do sea so gi kazav ne se tocni,poveli repliciraj,Ogranicen sum,nema da ti pretstavuva problem neli?
Repliciraj so sakash u vrska so temava,ke ti vratam i ti ke bidesh poniskiot.
Ima Ubav rap.Ima stvari so mene me bendisuvaat iako si slusam strogo metal.Ali faktot za nacinot na koj site napravia pari,i stanaa slavni,e toa e pricina poradi koja nema nikad da ja pocituvam taa muzika,nitu toj stil na ziveenje.
А ако некој направи пари од музика тогаш тоа ги прави лоши или неквалитетни? Има ли нешто подобро од тоа да го работиш тоа што го сакаш? Никој не може да преживее без пари. Не зборувам за тие шупаците што се собрани и им имаат дадено 2 песни да ги пуштаат на ем ти ви и после ќе ги снема и после 3 месеци ќе излезат исти како нив со сличен ритам и сличен текст и со милион тетоважи и златни заби и лечат комплекси, туку зборувам за квалитетните артисти кои си го имаат заработено нивното место на слава и си ги имаат заработено парите.
Eminem e edinstven raper koj stekna slava preku maka,krv i pot.Edinstven koj ne dilashe droga za parite do sea so gi ima napraeno [ i toa ne so sigurnost] A kazi mi bilo koj drug,znaci BILO KOJ! drug poznat bogat raper so nema dilano droga za sea da e pun kesh i da moze da prai muzika ko covek.
Dilanje droga = Seriski ubiec
Ako ne se slagash...i ako opravduvash dilanje droga,neame so da praime muabet.
Raperive da stanea puni kesh od praenje muzika ke gi poshtuvav kolku tolku..ali vaka? pff Bullshiat.
P.S: I wus dealing dope,now im self made milionare.
Eminem e edinstven raper koj stekna slava preku maka,krv i pot.Edinstven koj ne dilashe droga za parite do sea so gi ima napraeno [ i toa ne so sigurnost] A kazi mi bilo koj drug,znaci BILO KOJ! drug poznat bogat raper so nema dilano droga za sea da e pun kesh i da moze da prai muzika ko covek.
Dilanje droga = Seriski ubiec
Ako ne se slagash...i ako opravduvash dilanje droga,neame so da praime muabet.
Raperive da stanea puni kesh od praenje muzika ke gi poshtuvav kolku tolku..ali vaka? pff Bullshiat.
P.S: I wus dealing dope,now im self made milionare.