- Член од
- 3 јули 2008
- Мислења
- 248
- Поени од реакции
- 8
исто истоНе е за кажување колку само проблеми имав со алкосот, не се ни сеќавам колку пати сум била мортус пијана I love alchohol:cheeky2:
исто истоНе е за кажување колку само проблеми имав со алкосот, не се ни сеќавам колку пати сум била мортус пијана I love alchohol:cheeky2:
И тоа за тебе не е претерување? Што е претерување? На токсикологија кога ке ти пикнат црево да ти го испумпаат стомакот?Mi bese nezgodno da pisam na temava ali aj...ne se opivam, ne ni preteruvam, no mi se ima sluceno da dojdam u situacija da me svestuvaat i da povrakam nekolku pati...:uvo::uvo::uvo:
Да пер.И тоа за тебе не е претерување? Што е претерување? На токсикологија кога ке ти пикнат црево да ти го испумпаат стомакот?
Лол...Да пер.
Пер јебига, младинава под претеруење сфаќа, да се изначукаш толку многу, шо ако не те однесат на токсикологија, коа ке стигнеш дома, ке мислиш твоите се вонземјани.Лол...
Ондак и кога ке паѓаш од точак не застанувај, само не претерувај да завршиш цел во завои па да јадеш течна храна од цревце и да мочаш...незнам како мочаат..
и ред други работи...
“Ја не се ојапин..оипијан...опијаниВ де! *хик* Само повраќав после 10 чаши апсинт кога имав 0.29 промили алкохол во крвта, и уше една чаша доаѓа до можност за смрт али не е битно...“Пер јебига, младинава под претеруење сфаќа, да се изначукаш толку многу, шо ако не те однесат на токсикологија, коа ке стигнеш дома, ке мислиш твоите се вонземјани.
Пошо сите се “искусни“ пијаничишта, па начукуење им е онака општо, лајт. Ти текнуе?
epa da ne sum alhoholicar so sum se opila 2-3 pati?lolИ тоа за тебе не е претерување? Што е претерување? На токсикологија кога ке ти пикнат црево да ти го испумпаат стомакот?
Не, никој не спомна дека си алкохоличар. Збориме шо подразбира младинава под претерување.epa da ne sum alhoholicar so sum se opila 2-3 pati?lol
никој не рече дека си алкохоличар *кхм*...само многу смешно ми звучеше она “не се опивам, не претерувам, само сум била без свест онака неколку пати“epa da ne sum alhoholicar so sum se opila 2-3 pati?lol
Имам маалски пијаници кои пијат секој ден али никад не повраќале ни се освестувале. Што е врвот?epa da ne sum alhoholicar so sum se opila 2-3 pati?lol
Pa moze mene dve casi konjak da me fatat i na tretata veke da sum pijana...edna casa nema da ja ligavam cela vecer... so da pram-toa e ke se onesvestisникој не рече дека си алкохоличар *кхм*...само многу смешно ми звучеше она “не се опивам, не претерувам, само сум била без свест онака неколку пати“
Е за ова зборев, се начукав али не бев пијан...Само ми бегаше асвалтот, бев ненормално зборлив, имав сексуално растроени мисли, и јазикот ми беше сув. Друго нишо, не бев пијан ја...Се начукав завчера али не бев пијан.