И што има врска ова со професијата?Anonymus1 напиша:ме привлекуваат жени кои ја имаат моќта на трансформација кои во моментот од моќни жени и водичи на играта можат да станат маченца кои молат да ги погалите ја сакам трансформацијата ко еден стимул во сета игра која го крева адреналинот и кога не знаесш што е следното изненадување
мене не ме привлекуваат посебно жени со некоја професија а постов ќе го избришам оти грешка свативМистичен напиша:И што има врска ова со професијата?Anonymus1 напиша:ме привлекуваат жени кои ја имаат моќта на трансформација кои во моментот од моќни жени и водичи на играта можат да станат маченца кои молат да ги погалите ја сакам трансформацијата ко еден стимул во сета игра која го крева адреналинот и кога не знаесш што е следното изненадување
Толку имав :lol: :wink:venera001 напиша:Ха!
Униформа,а?
:wink: :lol:
Мене пак ми е преку глава од униформирани луѓе, воопшто не ме привлекуваат.
Ако веќе има некое влијание професијата.....мене ми се допаѓаат писатели, сликари и луѓе кои имаат некоја креативна, посеба професија. Ме привлекува нивната замисленост, луцидност и необичност.
Не жалам што сум спортист... :wink:dee dee напиша:Дефинитивно повеќе ме привлекуваат спортисти :wink: