Професија како афродизијак?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.100
Веб-сајт
www.kajgana.com
Дали професијата на некоја личност ви влијае дополнително на хормоните?
Мене на пример отсекогаш ме привлекувале униформирани жени - стјуардеси и полицајки.

Definitivno sportisti i pogotovo Atleticari znam 94 pak so sestrami befme vo noken klub kade so batianat igraa po masi vo farmerki , den denes gi pamtam tie gradi , stomacina stica i gazina stegnati:)))))

Me привлекува моќна жена. не во смисла на мускули но така во карактер, сина крв такви работи. ЖЕна што сака да валдее и има моќ и храброст да го направи. И како што рече Мистич, униформирани жени.

ме привлекуваат жени кои ја имаат моќта на трансформација кои во моментот од моќни жени и водичи на играта можат да станат маченца кои молат да ги погалите ја сакам трансформацијата ко еден стимул во сета игра која го крева адреналинот и кога не знаесш што е следното изненадување

Anonymus1 напиша:
ме привлекуваат жени кои ја имаат моќта на трансформација кои во моментот од моќни жени и водичи на играта можат да станат маченца кои молат да ги погалите ја сакам трансформацијата ко еден стимул во сета игра која го крева адреналинот и кога не знаесш што е следното изненадување
И што има врска ова со професијата?

Мистичен напиша:
Anonymus1 напиша:
И што има врска ова со професијата?
мене не ме привлекуваат посебно жени со некоја професија а постов ќе го избришам оти грешка сватив

Ха!
Униформа,а?
:wink: :lol:
Мене пак ми е преку глава од униформирани луѓе, воопшто не ме привлекуваат.
Ако веќе има некое влијание професијата.....мене ми се допаѓаат писатели, сликари и луѓе кои имаат некоја креативна, посеба професија. Ме привлекува нивната замисленост, луцидност и необичност.

И мене така повеќе ме привлекуваат “униформирани“, млади госпоѓици (стјуардеси, банкарки.....) :P

Дефинитивно повеќе ме привлекуваат спортисти :wink:

venera001 напиша:
Ха!
Униформа,а?
:wink: :lol:
Мене пак ми е преку глава од униформирани луѓе, воопшто не ме привлекуваат.
Ако веќе има некое влијание професијата.....мене ми се допаѓаат писатели, сликари и луѓе кои имаат некоја креативна, посеба професија. Ме привлекува нивната замисленост, луцидност и необичност.

Толку имав :lol: :wink:

Не се лоши дечките кои работат во агенции за обезбедување на имоти и лица :D
Посебно ме привлекуваат мажи облечени елегантно и со акт-ташни, онака денски со цвикерчиња мх мх ... :D Паѓам на интелект бе! :D
Ние носиме бе униформи на работа, не само медицинските сестри, полицајките и стјуардесите :D

Поштатрите више немаат униформа, ниту пак звонат два пати - значи остануваат DHL момците :lol:

dee dee напиша:
Дефинитивно повеќе ме привлекуваат спортисти :wink:
Не жалам што сум спортист... :wink:

Мене, не дека ме превлекуваат којзнае колку, ама кога би бирал некоја униформисана - би избрал некоја цицлеста медицинска сестра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom