Несоница!

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
115
Бидејќи имам несоница во моментов.. и бидејќи ни апче за спиење не ми помага молам за помош!! :cry:
Што правите кога имате несоница и како успевате на најлесен начин да заспиете!?

седам пред компјутер си го замарам мозокот со непотребни работа и коа ќе дојдам у ситуација овер лоад легнувам и одма заспивам

а бе и јас до сеа филмој на компјутер гледав .. и пак ко вампирка сум.. сеа демек ќе пишам нешо на форум за да ми дојт дремка ама тешко.. :(

Пред извесно време ме мачеше несоница... Навикната бев на трета смена и кога си одев дома да спијам до 7 часот сабајле не можев да заспијам...

The`bItCh напиша:
а бе и јас до сеа филмој на компјутер гледав .. и пак ко вампирка сум.. сеа демек ќе пишам нешо на форум за да ми дојт дремка ама тешко.. :(
трпение спасение

Несоница се лечи со гледање вести. Ти препорачувам утре да ги снимиш вестите на МТВ во 19 часот и да си ги пуштиш секогаш кога имаш ваков проблем. Сериозно.

Бич ја би ти препорачал да играш "што мислиш за овој погоре или подоле", да видиш како ќе заспиеш како јагне. :lol:

или пак не мисли ама баш ништо, само легни си исчисти го мозокот и диши релаксирано

Или само лежам па ќе ми дојде дремка или слушам музика

Ќе си купите Персен форте, апче кое е на база на тревки, валеријан, жалфија, нане, камилица, нема зависност, нема никакви нуспојхави, всушност е екстракти од тревки, наместо да пиете милион чаеви, апчето, ќе заспиете полесно.

јузер напиша:
Бич ја би ти препорачал да играш "што мислиш за овој погоре или подоле", да видиш како ќе заспиеш како јагне. :lol:

Замина Сани да ја мочам.. а и тебе те снема едно време:))
да бевте тука сигурно ќе заспиев побрзо:))
Мац, ќе гледам вечер вести.. ама ако сум дома да ги фатам тие во 19:)

обично ко ќе е топло времево тогаш фаќат несоница... не се покривај, слечи се најмногу шо мојш, отвори врата-пенџера и ќе видиш дека полека ќе заспијаш. ова најозбилно го кажвам!

Бич јас вечно имам проблем со спиењето, огромна спанка сум, ама ептен тешко заспивам навечер ... ама имам приметено дека најодма заспивам со водка џус ... (ако не пиеш тоа може нешто друго секако) ... посериозно сега ... некогаш кога стварно се мачам се сеќавам на нешто што ми кажале, го правам и ми помага ... си се прекрстувам три пати ... ама ти мислам дека имаш пишано како не си религиозна, па одма пробај со првиот совет :lol: :wink:

Bi sakal da mozam da ti pomognam okolu problemot so spienjeto, ama stvarno ne mozam.

Jas legnuvam i odma zaspivam. Koga sakam da spijam, spijam. Ni apcinja, ni caevi, ni ne znam sto, nisto od toa ne konzumiram, si legnuvam i spijam.
Mozebi e od umor, posle naporen den na rabota, i igranje so sinceto posle toa, spijam "gjoa bebence" sto bi rekol Cacko.

Duri i zena pred spienje kafe ne pie, ne mozela da spie.
He heeeeeeeee, i deset kafinja da ispijam (iako ne sum ama ic po kafeto), legnuvam i spijam. Kolku pati samo odam da go zaspivam maliot, i pred nego sum gotov :lol:

hehehe isti slicaj za son moze i stoejki da spijam :D ama cel den koga trcas natamu navamu vecer duri ne sum ja stavila ni glavata na pernica jas veke spijam :turn: a za podobar son eve eden predlog:rodete si deca i nemaj gajle ke places za spienje :lol:

Back
На врв Bottom