Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Многу сте еднострани.
И да се скине кондомот, тоа у никој случај не значи дека ќе дојде до бременост.
Како у никој случај?Секако дека може да дојде до бременост од оштетен кондом при секс :)

И нормално,како и повеќето што кажаа на темава,се пијат пилулите за ден потоа,се иде на преглед колку да се осигураш дека нема бременост или па купуваш тест за бременост и спиеш малку немирно додека не ти дојде.
И економичната страна:може ќе се потрошиш малку повеќе “за џабе“,али тоа не е ништо у споредба со растење на мало суштество кое цела година ќе те буди и ниедно време со плачење :)

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Како у никој случај?Секако дека може да дојде до бременост од оштетен кондом при секс :)

И нормално,како и повеќето што кажаа на темава,се пијат пилулите за ден потоа,се иде на преглед колку да се осигураш дека нема бременост или па купуваш тест за бременост и спиеш малку немирно додека не ти дојде.
И економичната страна:може ќе се потрошиш малку повеќе “за џабе“,али тоа не е ништо у споредба со растење на мало суштество кое цела година ќе те буди и ниедно време со плачење :)

Абе мислеше на тоа демек немора да значи дека ќе дојде до бременост, зошто не свршува секој внатре. Е сеа ако си свршил веќе и глеаш после скинат, спремај пелените и креветчето. :pipi: пу пу пу

Б

Бат Елохим

Гостин
во аптека по деј афтер. ако не јеби га. Ќе чекам 4 месеци, а после тоа ќе мислиме за име! :toe: :helou:

U

UnholY

Гостин

Секако дека може, не негирам ја, само тврдам дека не мора да значи, шансите се минимални.
Пошто ја како шо го читам насловот на темата и како шо го толкувам, гласи ''Што ако ти се скине кондом, додека имаш секс'', значи при сексуалниот чин, а тука речиси секогаш иде до навремена интервенција, пошто драстична е разликата, со и без кондом.
Значи, додека имаш секс, а не да увидиш дека е скинат, откако ќе имаш секс.

Па не мора да се паранонизира и да дојде до свршување внатре, напомена веќе дека се пијат пилули ден потоа, а и ако гледаме статистички, огромен процент од брачните парови не можат да имаат деца во првата година од бракот, а сигурно не се рокаат со кондоми, и партнерот не и свршува на градите.

А, сите се залетаа со констатирања за бракови, деца, болници, мекици, тврдици, ташаци и не знам уште шо.

Ама, коа ке разгледа генерално, во одредени случаи е доволно да дојде и до минимален допир на предсемената течност за да дојде до бременост (иако, премногу ретко), а во другата категорија случаи, потребно е и повеќе од година за да се постигне саката цел (бременоста).

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
5 minuti slatko cel zivot tatko neso odma na kupuvanje peleni ili abortus zavisi koj kako

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ај, цурата ќе остане трудна.

А, за хив некако не ви е гајле?

Првото бар не е смртоносна болест.

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Ми се има случено да се скине кондом но сепак не дојде до бременост. Партнерката не сакаше да земе никакво апче така да почекавме да видиме што ќе биде ама за среќа не испадна ништо.

Е сега, чекањето на неизвесноста е малку психички напор ако ме разбирате :).

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Ми се нема случено..... не дај боже да се скине......

Член од
17 јули 2009
Мислења
49
Поени од реакции
0
5 sekundi merak cel zivot tatko :toe:.Ne mi se slucilo ili mi se slucilo neznam tocno bev pijan :pos2: ama srekja nikoj ne stana tatko.

I

InF3cTeD

Гостин
баш синоќа имав секс со една типка....и незнам до кој беше проблемот ама 2 Дурекс кондоми отидоа....стварно не ми беше јасно до кој е проблемот...:kesa:

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25
баш синоќа имав секс со една типка....и незнам до кој беше проблемот ама 2 Дурекс кондоми отидоа....стварно не ми беше јасно до кој е проблемот...:kesa:
стари ти биле

или

не знаеш да ги наместиш (не треба воздух да ставаш во резерварчето за да изгледа како балон)

I

InF3cTeD

Гостин
стари ти биле

или

не знаеш да ги наместиш (не треба воздух да ставаш во резерварчето за да изгледа како балон)
не ми е прв пат...не беа стари и знам да ги ставам....само шо на типката и беше да не речам претесна...а да не се фалам повеќе пати ме запираше оти ја болело оти ми бил за неа голем....

Член од
25 октомври 2008
Мислења
539
Поени од реакции
77
Знам дека не е прашањево за оваа тема ама незнаев кај да пишам ме интересира дали можи кога ке има некоја прв пат секс да не и протече крв..?

Kajgana Shop

На врв Bottom