Д
Демијан
Гостин
Многу ме интересира за сектите,начинот на кои функционираат,какви видови секти има,кои се најраспространети, јас знам само за Харикришна и Црна ружа! Не сум мн запознаен во овие работи ако може да објасните
Многу ме интересира за сектите,начинот на кои функционираат,какви видови секти има,кои се најраспространети, јас знам само за Харикришна и Црна ружа! Не сум мн запознаен во овие работи ако може да објасните
Па добро што има лошо во тоа што се обидувам да дознаам повеќе!ако не темава може слободно у канта
Абе да мене мн ми доаѓале на врата со книгии се знае моето семејство е мн религиозно! и никогаш не ги цитам тие работи!ама мене друго ме интересираше дали е вистина тоа дека како што зборат ако влезеш не излегуваш и има некои убиства те условуваат да убиеш некој итн.Имам другарка која мн се интересира у такви работи и затоа сакав да кажете повеќе,ама изгледа погрешно сте разбрале!Кога некој би ти тропнал на врата и почне да ти кажува некои такви работи и ти му викаш да да, да, да да, да... Тогаш потсвесно ти се менува мислењето. Во таков случај слободно тресни му ја вратата, или ако на улица некој ти даде некоја помала книга - слободно фрли ја. Значи мое мислење е дека во секој случај треба да реагираш секундарно, секое поинакво однесување од твоја страна ќе влијае лошо на тебе.
Па ако можеш да постираш некои од тие легенди што викаш дека си слушал(се разбира ако сакаш)Јас имам слушнато дека луѓе ги ословуваат да убијат некој член од неготово семејство,да имаат секс исто така..Имаше книга на македонски.
Не ми текнува на името, кога ќе се сетам ќе ти пишам.
Ти распрашај се... Децата на демонот...сатаната така нешто се викаше.
Ej a batali i ti tie raboti. Vaka moze covekot da zabega po tvoja zasluga.Реков, работава е далеку од нормалата.
Вакви ствари не пишам во јавност.
Со некои работи, не си играм.