Svaka moja veza je kao brak
Subota, 23 januar 2010 21:47
Popularna makedonska pevačica Karolina Gočeva u novu godinu je ušla puna radnog elana i - zaljubljena. Već uveliko priprema album koji će na našem tržištu osvanuti na proleće, dok sa druge strane uživa u ljubavnim čarima sa dečkom, čiji identitet za sada ne želi da otkriva.
U intervjuu za „Blic” šarmantna i simpatična pevačica otkriva sve o poslovnim planovima, saradnji sa Skaj Viklerom, te ljubavnim izborima, sanjarenju o braku i deci, i tvrdi da nikako ne bi stavila silikone.
Novi Karolinin album bi trebalo da izađe u maju, na srpskom i makedonskom jeziku.
- Uvek se trudim da svaki album bude bolji od prethodnih, tako da se nadam najboljem. Pre nekoliko dana sam izdala najavni singl „Uspomena na tebe”. Pesma je snimana u Sarajevu, a aranžman i produkciju uradio je Mahir Sarihodžić (producent Dina Merlina, prim. nov.), dok je autorka teksta i muzike Maja Sar. Novi album će biti u prepoznatljivom fazonu, u pitanju je pop mejnstrim, biće nekih promena u stilu, ali ne drastičnih. Na albumu će se naći desetak numera, između ostalog i pesma „Zaboravi”, sa „OT bendom” i pesma „Kraj” koja je nastala u saradnji sa Skaj Viklerom.
Da li će Skaj Vikler uraditi još neke pesme sa vašeg albuma?
- Dogovarali smo se i ta opcija ostaje otvorena. Pesma „Kraj” je naišla na odlične reakcije, tako da ne bih imala ništa protiv da se susretnemo i ponovo uradimo nešto tako dobro. Najbolje je kada se takve stvari dese spontano. Ima još vremena, album je tek u izradi.
Trenutno je aktuelna priča o „Evroviziji”. Vi ste jedina makedonska pevačica koja je uspela da se dva puta plasira na „Evroviziju”. Da li bi ste voleli da ponovite to iskustvo?
- Ne, nikako! Mislim da su dva puta sasvim dovoljna za jedan život. „Evrovizija” je veliki stres, i taj stres ja više ne želim da preživljavam. Mislim da baš ništa nije vredno tolikog stresa.
Kakva je razlika između srpske i makedonske muzičke scene?
- Kod nas ne postoji makedonski turbo folk, pa su u poslednje vreme u Makedoniji popularniji srpski pevači koji nastupaju skoro svakog vikenda, pošto je na našem tržištu folk postao veoma slušan. Mislim da svako ima svoje mesto na sceni, jer za kvalitet uvek postoji mesto. Nemam ništa protiv folk muzike i svako treba da sluša ono što ga čini srećnim. Poštujem svačiji rad i želim da se i moj rad poštuje.
Da li ste trenutno u ljubavnoj vezi?
- Imam dečka već nekoliko meseci. Ne želim da otkrivam ko je! Zaljubljena sam! Ja sam uvek u stabilnim vezama. Ne planiram to, ali uvek mi se u životu tako namesti.
Koliko vam je ljubav važna u životu?
- Ljubav mi je veoma važna. Kada sam u vezi, to mi je jedna od najbitnijih stvari u životu. Previše dajem u vezama, možda je to do sada i bila moja greška, ko zna. Kada sam sa dečkom, niko drugi me ne zanima. Ali, kada prekinemo, to je zauvek ostalo u prošlosti. Mada, jednom sam se vratila bivšem dečku i tada sam naučila da to nikako ne treba raditi, ne treba se vraćati bivšima. Ah, svi mi učimo na svojim greškama.
Vidite li sebe kao majku i suprugu?
- Ja sam poro dičan tip i sve moje veze su bile kao brakovi, sve su trajale. Imala sam dve duge veze u životu, jednu od pet i po godina i od tri, tako da mi pojam porodice nije stran. Naravno da želim da se jednog dana ostvarim kao supruga i majka. Smatram da je u životu najbitnije da čovek ostvari porodicu.
http://balkanstar.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=346:svaka-moja-veza-je-kao-brak-&catid=1:news&Itemid=82