Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знае некој нешто повеќе за дуетот со слаткар?
На нетов негде прочитав, и во темата за слаткар, и во СветНе знаев дека Каролина има дует со слаткар. Од каде оваа информација?![]()
Aко е нецензурирана верзија, не треба да бидат замаглени тие делови.
Инаку спотов би бил одличен и без тие делови, Каролина ми е одлична со стајлингот, а Вукашин ми смета што цело време оди со таа капа секаде.
Адвокат на Каролина?Па нашата Каролина не е учена на вакви спотови. Навистина нема никаква потреба од голотијата во спотот, мене тоа воопшто не ми се допаѓа, можеле девојките да бидат разголени, а не целосно голи, не ја сфаќам поентата, и баш така, доволна е Каролина која блеска во спотот, а не тие девојки.
А како налутена, зарем таа самата не одредила што од материјалот ќе стои? Хм, :jaj: Најверојатно глума пред медиуми, публицитет... пошто ниеден спот не се пушта ако не е комплетно согласен со оние кои се носители што би се рекло во тој спот. Инаку следат тужби и казни.Спотот за дуетската "Заборави", што неодамна го снимија Каролина и момците од ОТ бендот наводно многу ја налутил нашата пејачка. Каролина, како што пишуваат српските медиуми, кога го погледнала финалниот производ се налутила заради пренагласената голотија во видеозаписот и побарала сцените во кои се гледаат голите девојки да се исфрлат.
Па нашата Каролина не е учена на вакви спотови.