"Не се лутам што околу мене се разголени девојки"
...Каролина не била присутна кога тие сцени се снимале, затоа што таа во нив не учествува. Наводно, македонската пејачка за нив не знаела и била изненадена кога ги погледнала, по што побарала да се исфрлат. За изјава по написот во српскиот весник ја побаравме Каролина за коментар.
- Во спотот не сум гола јас, голи се девојките. Вистина е дека бев изненадена, но не е точно дека сум била лута и сум барала да се исфрлат тие сцени. Нема логика да бидам лута затоа што некој друг е гол. Спотот е многу добар, верував дека ќе биде таков, затоа што Славољуб Живановиќ- Зли е многу добар режисер. Со него работев и на спотот за песната, (Срешќемо се опет), ни рече Каролина...
www.vest.com.mk
Седум поп-пејачки ќе ги пеат најголемите хитови
Тамара Тодевска, Кристина Арнаудова, Александра Пилева, Елена Петреска, Маја Вукичевиќ, Маја Гроздановска- Панчева и Сузана Јовчева ќе бидат седумте поп пејачки кои за прв пат ќе одржат заеднички концерт во ревијалниот дел на фестивалот "Макфест". Во игра била и
Каролина Гочева, но поради обврски со снимање во Хрватска, таа нема да биде дел од седумчлената екипа на нејзните колешки...
www.vest.com.mk