Каролина Гочева

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Decki, daj ne tupete, Karolina e edno ladno sistestvo, koe go interesiraat samo parite, sto se odnesuva do glasovnite moznosti, gi ima, i toa kako, sto e pravo, pravo si e, dal Gospod, nema sto. Na Evrovizija ne pretstavuvase so ocajno losi pesni, no toa e veke do kompozitorot, izvedbata bese odlicna. Toa e i do vkusot na makedonceto koe dozvoluva da bide pretstavuvano od vakvi kompozicii. Sto se odnesuva do Karolinceto, toa e samo edno obicno kurviste, sto majka barase da se ebe so sin mu na Arkan, zarem vo Makedonija nemase kur za nea? A be dajte, aman veke... A Kaliopi upotrebuva droga, nema nikakvi glasovni sposobnosti, a zosto uspeva na scenata, kojznae, mozebi se mava so mokni faci koi ja poddrzuvaat (jadni tie ako spadnale na toa da peglaat nekoja kako nea), da ne e "Bato", se drugo e samo vriskanje...

Брат - Невино е Каролинчето бе =) :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Аха и Бритни беше....

Иначе Караман...нејзе немора да ја тангира ама темава ми останува омилена бе...едвај ги чекам деновите коа ќе дојде дијамантот наш и ќе плесне некоја глупост за да се посмеам и јас малце.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Не знам што е смешно:toe:Ова е тема за Каролина и сигурно не треба да стојат само постови од типот ја сакам/не ја сакам, туку ете и делови од нејзиниот приватен живот. Ако медиумите не го презентираат тоа, јасно дека и јас не би го напишала тука. Јас како голем фан на стилот и музиката на Каролина, ги доловувам сите информации поврзани со неа во секој поглед. А тоа ти изгледа смешно затоа што ретко кој пишува такви работи на некои теми на пејачи, од проста причина што немате идоли и личности на кои се восхитувате.
Каролина си има фанови и се додека има, ќе се презентираат информации од секаков вид.
Затоа оваа тема е и најсодржајна, богата со информации и за приватниот живот на поп ѕвездата, и за нејзината кариера што секако е најбитно.
Вистински ѕвезди се оние кои блескаат физички и гласовно на сцена, а воедно редовно се следени од папараците за да доловуваат интересни дешавки од нивните приватни животи, тоа во странство е секојдневие, али кај нас за се живо се интересираме али официјално никој ништо нејќе да потврди.
КАРОЛИНА во тој поглед за приватните моменти, има изградено прекрасен професионален однос со новинарите и поради тоа е секогаш на врвот во новинарските статии и призлози.

И повторувам НЕ СУМ ЈАС предмет на темава

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Денес на Метрополис Радио слушнав дека во понеделник ќе има Пежо презентација. И Каролина ќе биде гостинка и ексклузивно ќе го промовира својот нов сингл. Слушајте ја утринската емисија „Петар - за појадок и пауза„ на Метрополис Радио во понеделник, мислам дека почнува од 10, а трае до 12 часот.
Поздрав до фановите на Каролина.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Kaде ќе биде таа презентација??? На Метрополис од 10 до 12 ќе биде промовиран синглот? КОНЕЧНООООООООООООООО
По 3 ипол години конечно нов ПОП сингл на Каролина, од тој од Бед Копи е иначе синглот, нешто ново, нешто невидено и нечуено досега од Каролина
Кралицата повторно го освојува тронот

Член од
14 јануари 2009
Мислења
359
Поени од реакции
21
Денес на Метрополис Радио слушнав дека во понеделник ќе има Пежо презентација. И Каролина ќе биде гостинка и ексклузивно ќе го промовира својот нов сингл. Слушајте ја утринската емисија „Петар - за појадок и пауза„ на Метрополис Радио во понеделник, мислам дека почнува од 10, а трае до 12 часот.
Поздрав до фановите на Каролина.
Конечно еден асален пост на темава, после сите овие гинeколошки, автомеханичарски и тенисерски бисери.

Убаво е што повторно ќе слушнеме нешто ново од Каролина, само мора да се промовира ова надвор, и тоа не само во Екс-Ју и Бугарија, туку во интернационалниот музички пазар, зошто под итно треба да излеземе од овие балкански кругови, и да се докажеме во светски рамки.

BoogieMan

#%$!
Член од
24 август 2006
Мислења
364
Поени од реакции
19
Хммм и од приватниот живот а.....не си свесна уствари што напиша таму...ај може ќе ти текне...у меѓу време продавај го ИДОЛОТ твој као дроља на улица со информации од нејзиниот приватен живот.

Член од
22 ноември 2008
Мислења
673
Поени од реакции
102
Штотуку беше промовиран новиот сингл на Каролина "Крај" во соработка со Скај Виклер на Метрополис радио.Песната е фантастична и нешто сосема ново,свежо и модерно,можеби и неочекувано,но во секој случај песната е екстра.Инаку препевот од српски на македонски го направи Весна Малинова,покрај оваа песна Каролина ќе има уште неколку од Скај Виклер на новиот албум,како и од Весна Малинова.

jasisamojas

Не ми треба титула
Член од
26 ноември 2008
Мислења
762
Поени од реакции
423
Новиот сингл е навистина квалитетен, и како што призна и самата Каролина, еден од нејзините подобро сработени поп хитови. Ми се допаѓа што е различна, динамична и лесно влегува во уво. Па ајде и спот...

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
НЕзнам дали е до различен вкус работата, ама дали стварно ви се допага новиот сингл на Каролина????

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Сите на Метрополис го слушавте? Го пуштаат на другиве радија? Што песна е? Брза?

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
оди на кирилица ја има

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Фала ти, Ризтето, сега ја слушнав песната.
Песната е фантастична, не ми се верува каква песна од Каролина, брза, динамична, трендовска што е најбитно и далеку поквалитетна од моменталните RNB македонски хитчиња.
Не знам зошто, али песнава ме потсетува на песните од нејзиниот прв албум ЈАС ИМАМ ПЕСНА, ова изгледа толку младешки и одлично, што не ми се верува дека Каролина го пее ова. Очекував бум, добив екстра бум, браво, Каролина, само напред, се надевам и следните епсни ќе бидат вакви.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
На Кирилица има слаб квалитет на звукот, но како и да е, песната е ОК. Интересна промена за Каролина. :)

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Па добро, во секој случај преубава промена за Каролина, знаат дека мора ултра добар диско летен хит, затоа и оваа е прва пуштена од новите песни, многу подобро што сега ја пуштија оваа, а не песната со Сајко. Таа се надевам од септември ќе биде пуштена.
Ако по утрото денот се познава, ова ќе биде најхитовскиот албум досега на Каролина, и како што кажав малце ми наликува на песните од првиот албум, воедно самиот ритам и нејзиниот глас. Од албум како Во заборав со преквалитетни и (колку толку) сериозни песни до етно албум Македонско девојче, кој ја привлече постарата генерација до ваква песна - секоја чест за Каролина и нејзиниот тим и секако голема храброст, но си знаат, тренд си е тренд, мора да се прати:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom