Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Очигледно не си бил на концертот затоа не коментирај за нешто што не си видел концертот беше супер како што и се очекуваше,Каролина беше во топ форма а изведбата и беше маестрална како и секогаш.Дијаманте заврши во интезивна поради големата возбуда од екслозивниот концерт на Каролина која на секои две песни ,кои се веќе слушнати од сите, менуваше гардероба. Се очекува враќање на Дијаманте подоцна....
Очигледно не си бил на концертот затоа не коментирај за нешто што не си видел концертот беше супер како што и се очекуваше,Каролина беше во топ форма а изведбата и беше маестрална како и секогаш.
И да,не мененуваше гардероба зашто тоа не беше потребно,а и Каролина имаше доволно кондиција за да издржи до крај,не и беше потребна пауза за здив како на некои други пеачи,пееше беспрекорно од почеток до крај, што многу наши ѕвездички треба да ја имаат за пример како се пее во живо и тоа исклучиво тешки песни.И уште ова сакам да кажам дека овој концерт не беше за широки народни маси туку за тесен круг на луѓе односно залуѓе што вистински ја сакаат и уживаат во македонската музика и песна.
Па беше исполнета салата,а мислам дека ќе има уште еден концерт само најверојатно после празниците.А колку публика имаше инаку?
Јас баш сакав да отидам, ама вчера бев зафатен. :smir:
edvaj izdrzav da go doslusam ova video,i mozam slobodno da kazam deka ova e OCAJNA vokalna izvedba.КОнцертот беше супер само за вистински љубители на македонската музика,а Каролина покажа зошто е една од најдобрите пеачки во Македонија,одлична интерпретација на мошне тешки песни,браво.
edvaj izdrzav da go doslusam ova video,i mozam slobodno da kazam deka ova e OCAJNA vokalna izvedba.
a za ova boldiranovo,ne mi e jasno samo so sto go dokaza toa?so ovaa ocajna izvedba?ne mi se veruva kako e mozno tolku mnogu da falsira?pa non stop distonira,i ne pokazuva nikakva zrelost vo izvedbata.premngu podprosecno.
Како прво концертот беше супер и изведбата и беше феноменално,а само злобните луѓе можат да го тврдат спротивното.сите што бевме во универзална сала која беше преполна со една фантастична интимна атмосфера си поминавме супер,а вие душебрижници може да кажувате што сакате тоа е ваш проблем,а еве и денес ги читам критиките во медиумите и сите се едногласни концертот беше фантастичен,а вие кој не сте биле немате право на коментар,за да се почуствува таа атмосфера која беше на концертот треба да се биде присутен таму .А ти алекс више си премногу досаден зашто едноте исто постојано зборуваш првин иди, види и слушни па после коментирај,зашто вака си смешен,доколку сакаш за нешто да коментираш првин види го па после кажувај какво било.edvaj izdrzav da go doslusam ova video,i mozam slobodno da kazam deka ova e OCAJNA vokalna izvedba.
a za ova boldiranovo,ne mi e jasno samo so sto go dokaza toa?so ovaa ocajna izvedba?ne mi se veruva kako e mozno tolku mnogu da falsira?pa non stop distonira,i ne pokazuva nikakva zrelost vo izvedbata.premngu podprosecno.