3 мин запирање со 13 мин. паркирање.на некој тестови место раскрсницата вон ниво има кружен тек.знаците мора сите да се знаат и на кој група припаѓаат.дали смее да се вози луѓе во приколка на мотокултиватор,должина на пат.мот.возило со камп приколка,најголема дозволена висина на возилата,возило под придружба има едно црвено едно сино светло иииииииииииииии доста ви е сега за сега.Беше до 5мин запирање,повеќе од 5 паркирање.А тоа 15 зависи дали си во возилото или надвор од него:salut:
Не е точно, паѓаат кандидати и од Кекец... еве јас лично познавам неколку што паѓаа повеќе пати. Проблемот не е во автошколите, туку во тоа што АМСМ се монопол, на луѓето им се исплаќа да паѓаат кандидатите, едноставно на тој начин собираат повеќе пари... а дека на градска ако сакаат ќе те бутнат - ќе те бутнат.Јас полагав во Кекец, таму инструкторот не те пушта на полагање додека не види дека си спремен. Плаќаш еднаш и обавезно положуваш.
Сега слушнав од колешка дека ја бутнале 3 пати на градска (незнам која авто школа) сепак тоа е неуспех на авто школата и инструкторот. АКо тој смета дека таа не е подготвена за да вклучи во собраќајот, тогаш може да и земе пари за дополнителни пари за часови и слично, а не за полагање. Банално е тоа.
Каква книга сакаш. Јас ги имам тестовите само, празни, сам/а да си ги решаваш. Ако тоа ти треба пиши!Има некој книга за полагање, ве молам ако има да постирате некој линк.. ми треба оти полагам во блиска иднина.
Има само добар или лош инструктор, нема добра или лоша авто-школа!некој да ми предложи добра авто школа?